facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Berga Sushi - Rallarvägen

About

Välkommen till Berga Sushi - Rallarvägen!



"Välkommen till Berga Sushi Rallarvägen!Här serverar vi en enklare sushi utan att tumma på kvalitén. Prova våra hawaiianska poké bowls eller varför inte en bento. Välkommen att sitta ned i restaurangen eller ta med dig maten hem.Itadakimasu!"
Address: Rallarvägen 43, 18440 Åkersberga
Phone: 08-540 222 22
City: Åkersberga
Zip Code: 18440


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: berga sushi österskär, sushi åkersberga, berga sushi meny
Similar places near
Sushi Arigato Sushi Arigato 467 meter Jättebra mat! Bästa sushi !!
Almas Asiatiska Restaurang Almas Asiatiska Restaurang 948 meter Sushi är ok men bitarna är dom minsta jag någonsin fått, inklusive några restauranger...
UMAMI SUSHI & WOK i Åkersberga UMAMI SUSHI & WOK i Åkersberga 948 meter Umami Sushi & Wok erbjuder kreativa amerikanska sushi och traditionella japanska sush...
Lius Sushi Lius Sushi 1 km Dåligt. Beställde en mellan sushi, skulle vara 11 bitar men fick 10st. Avokadon va st...
Berga Sushi - Bergavägen Berga Sushi - Bergavägen 1 km I denna lilla sushi restaurang så har man verkligen lyckats med maten. Allt i ifrån ...
Reviews
Alltid välkomnande med en gedigen meny! Även en riktigt trevlig Ramen har hittat in på menyn!
Är ni i Åkersberga och sugna på sushi så rekommenderar jag ett besök på Berga Sushi Rallarvägen. Åt där idag, beställde en Lax Poke med Bläckfisksallad. Maten höll god kvalité och råvarorna som använts kändes väldigt fräscha. Poke kostar 135kr och för det priset så får man en redig portion. Detta ställe bjuder på en trevlig och avkopplande atmosfär samt riktig god mat.
Det var super gott en av det bästa sushin jag ätit Är inget proffs på sushi men enligt mig så är detta en av de bästa sushin jag ätit
Inget speciellt med sushin, har faktiskt ätit bättre men laxen var fräsh, hade velat få sjögräs till. Men misosoppan var väldigt god iallafall, personalen var trevligt.
Alltid jättegod poke, men beställ inte ramen. Helt smaklös och tråkig.Mat: 5/5
Tyvärr mindre innehåll och färre ingredienser i poke bowel och inte samma finess som tidigare.
Vi Åkersberga bo har verkligen tur. Vi har en fantastiskt uppsjö av sushi restauranger. Top kvalitet i fina miljöer. Alla restauranger har sin egen nistch. Själv föredrar jag enkel, rent där smaken inte kontamineras av kränker, såser, etc Lverlag är priserna väldigt dyra och smyg ökar. Detta innebär att familjer kan omöjligt unna sig flera besök än någon gång i mån om ens det! Jag vet att vi inte har råd att äta på någon av restaurangerna mer än 1ggr i månaden.
Det är en mycket fin lokal men vi valde att ta med maten därifrån. Beställde stor sushi vilket jag brukar göra från resturangen på bergavägen men denna var inte riktigt lika bra mest för att det var färre sorters bitar. Så kan inte ge 5 stjärnor eftersom bergavägen är lite bättre. Däremot så är inte menyerna helt likadana vilket ger variation kanske?
Bra sushi ställe. Har inte testat de varma rätterna.
Var egentligen ingenting som var bra förutom att det gick snabbt att få maten, finns ingen anledning att testa det här stället igen. Enda stället jag har provat i Åkersbergaområdet så jag kan inte uttala mig om kvaliteten på övriga ställen, men skulle ändå rekommendera att testa något annat.
Comment on this business

to add Berga Sushi - Rallarvägen map to your website;