facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergabo Hotell & Konferens

Bergabo Hotell & Konferens

About

Bergabo Hotell & Konferens - Tjörns största mötesplats!

Story

På Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Bergabo Hotell & Konferens. I väster Skagerrak med Danmark som nästa anhalt, i öster skärgården med Åstol, Dyrön och Marstrand. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär.

Address: Kyrkvägen 22, 47141 Rönnäng
Phone: +46 (0) 304 677080
City: Rönnäng
Zip Code: 47141


Reviews
Jag har bara ätit här. Super god mat, det är en upplevelse. Stora portioner trevlig personal Tjänst: 5/5
Trevligt mottagande.Bokade 2 nätters övernattning för 1 person och fick uppdaterat till dubbelrum med en bedårande havsutsikt med Klädesholmen i fjärran. Åt Fish and Chips i restaurangen som är en av de godare jag ätit. Därtill serverades lokalbryggt öl. Mycket god sömn inget nattliv eller störande trafik. Precis lagom mycket frukostbuffé i mitt tycke. Där fanns det mesta som jag själv dukar fram när man har gäster hemma. Enda nackdelen är att det är många trappor till de olika våningsplanen. Men klarar man inte av det så finns det ju andra Hotell.
Gästvänligt,bra service och personal, åker gärna tillbaka dit!Rum: 5/5
Har firat 1:a advent med ett underbart Julbord med jättegod mat & så fint & ombonat dekorerat hotell Alla 12 i sällskapet var mycket nöjda med trevligt bemötande, fina rum vi bodde i, och framförallt den fina miljön i hotellet & den goda maten. Både Julbord & frukost ! Rekommenderas varmt
Mkt trevlig atmosfär. Väcker nostalgiska känslor och minnen.
Mycket trevligt bemötande både vid in och utcheckning. Dock lämnade vistelsen mycket att önska. Bodde i annexet med självhushållskök. I vårt rumt gick inte fönstret att stänga, köket och gemensamma toaletten var ostädad och det fanns inte papperhandukar. I köket var golvet fullt av skräp och sopkorgen var överfull.Det låg döda flugor i köket och i korridoren och i hygienutrymmet. Frukosten var sådär då bacon serverades med kokta ägg. För 1349 per natt har vi högre kvar. En sak att byggnaden är gammal men den kan iaf vara ren. En stort plus var att vi fick med oss nykokt kaffe inför avresan.
Vilken god service med mottagande, tips om promenader och utflykter, och utmärkt frukost! Vårt rum hade balkong med vidunderlig utsikt över havet! Fin miljö med färja till Åstol med rökeriet strax utanför detta riktiga pensionat. Väl värt ett besök snart igen!
Mysigt ställe med fantastisk personal med service i världsklass. Väl värt ett besök och kan varmt rekommendera att köra din konferens här.
Tjörns havspensionat en riktig pärla! Vackert läge i Rönnäng. Så trevligt bemötande. Bra frukost. Mycket att uppleva. Cykeltur till Klädesholmen och middag på Salt och sill. Såg utsikten från Tjörnahuvudet. Nära till Pilane skulpturpark och Nordiska akvarellmuseet i Skärhamn. Färja till Åstol och toppengod fisksoppa på rökeriet.Rum: 4/5
Varmt rekommendera detta hotell. Sköna sängar och mysiga rum. Jättebra frukost både med äggröra, bacon, pannkakor, frukt och en kaka till "efterätt". Ägarna är kanon, inga problem om något måste ändras eller lösas - de fixar det!Rum: 5/5
Comment on this business

to add Bergabo Hotell & Konferens map to your website;