facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergafjärdens Camping

Bergafjärdens Camping
"Bergafjärdens Camping är Medelpads pärla längst Kustvägen.Vi erbjuder platser för husvagnar och husbilar, stugor med dusch och WC och en fin tältplats med utsikt mot havet. Kommer ni med båt kan ni lägga till på vår gästbrygga.Hos oss kan ni äta och dricka gott i vår restaurang med fullständiga rättigheter, ta en kopp kaffe i caféet och koppla upp er mot wi-fi, eller spela äventyrsgolf, volleyboll, badminton, boule mm.Vi har en fin sandstrand och långgrunt havsbad. I butiken kan ni köpa glass, godis, livsmedel och allt ni kan tänkas behöva när ni stannar hos oss.Varmt välkomna!"
Address: Bergafjärden , Sundsvall 862 96, Y, SE
Phone: +46 60 345 98
City: Sundsvall
Zip Code: 862 96



related searches: Malnbadens Camping, Norrfällsviken Camping, Camping Sverige, Www campingkeyeurope se, First Camp Sundsvall, Firstcamp, Hölick Havsresort, Café Juniskär
Reviews
Jättetrevlig camping i sig, men många smågrejer som drar ner betyget. Toaletterna för badgästerna va bättre än de man behövde kort för att komma in i. Duscharna kostar pengar per dusch, wifi kostar extra, bra med staket på platserna så man vet vart husvagnen ska stå- men omöjligt att hålla 4 m mellan vagnarna då platserna är för små för det. Trevligt med minigolf och café på campingen samt havsbad. Långgrunda stränder som barnen älskade. Bra lekplatser som höll barnen sysselsatta.
Fint läge med skog, hav och strand. Men det är också det du betalar för. Servicehusen va inte roliga. Toaletter, dusch som dessutom kostar extra och kök har inte fått någon omvårdnad på många år. Detta är säsongliggarnas camping då de flesta var väl inbodda. Vi korttidsbesökare fick nöja oss med grusplan. Stor potential men ingen camping man vill vara på mer än nån natt. Dock fin minigolf. Och personalen i receptionen, minigolfen samt i baren va trevliga.
Bokat plats på campingen med informationen om sen ankomst, i mailet får vi bekräftelse samt att dom skall lägga ut nyckelkort. Då vi väl anländer efter 55 mil i bil så tar vi oss inte in då dom ej lagt några nyckelkort i brevlådan.. fick sova på parkeringen med två barn i bilen.. Tack för ett bra försök men förväntar mig bättre.. Mitt förtroende för denna camping är förbrukat
Åker inte dit igen, dålig strand inte som på bilder ,små platser som ett litet ghetto m många långliggare ?, tar även betalt för att ducha trots en redan hög avgift för husbilplats det kallas girighet tycker jag.
Camping med bra läge. Husvagns och husbilsplatser på grus, så inga tältpinnar i den marken. Linbanan som grabben hade längtat till va trasig, men med ett nytt utegym så blev han nöjd. Tar kontanter, så de är ett plus. Vissa toaletter lite slitna, men de fanns andra som var i bättre skick. Allt som allt, ska man stå några dagar så är de en ok camping, ska man lägga hela semestern på ett ställe, åk till Lycksele.
Fin minigolfbana, 12 hål
Bra camping med rena fina toaletter och duschar. Bra område om man vill promenera. Fin sandstrand, långgrunt. Restaurang som serverar sagolikt God mat. Dock ett minus för sista hundra metrarna på vägen in mot campingen, väldigt gropigt. Men ett camping som vi återkommer till ofta
Har hyrt stuga varje år, varje gång 2 dygn och har alltid varit nöjd. Mysigt att kunna rå sig själv och njuta av omgivningarna. Ätit varje gång på restaurangen och har aldrig blivit besvikna, jättegod mat och trevligt och serviceinriktad personal
Se till att sopcontainern på norra delen av campingen töms oftare eller sätt dit en större container. Som det är nu så sätts soppåsar utanför container och detta till fröjd för måsar och kråkfåglar och inte minst flugor mm.
Fantastisk personal. Städat och snyggt. Mat och dryck: Bra restaurang
Comment on this business

to add Bergafjärdens Camping map to your website;