facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergakungen

"Filmstaden Bergakungen är en del av Sveriges ledande biografkedja Filmstaden fd. SF Bio.Du kan hitta mer information, boka biobiljetter, få kontakt med vår kundservice och svar på vanliga frågor på vår webbsida."
Address: Skånegatan 16 B , Göteborg 411 40, H, SE
Phone: +46 8 562 600 00
City: Göteborg
Zip Code: 411 40


Opening Hours

Monday: 10:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 10:00-00:00
Saturday: 10:00-00:00


related searches: Filmstaden Bergakungen Göteborg, Bergakungen film, Filmstaden gothenburg, IMAX Göteborg, Hagabion, Göta i Göteborg, Filmstaden Göteborg öppettider, Filmstaden Biopalatset
Similar places near
Göta Göta 697 meter Filmen Magic mikes last dance är inte lämplig för barn eller ens under arton år. Hur...
Biopalatset Biopalatset 1 km En helt vanlig SF biograf, men med väldigt trevlig personal. Det bästa med den här bi...
Capitol Capitol 2 km Göteborgs bästa biograf! Utsökt repertoar, sköna biofåtöljer och fantastisk personal....
Draken Draken 2 km För mig är Draken en biograf fast den funkade väldigt bra till Pernilla Wahlgrens sho...
Hagabion Hagabion 2 km
Reviews
Fräsch och stor biograf, alltid trevlig personal. De har en mysig restaurang & Bar precis i anslutning till entrén. Vill man bara ta något snabbt att äta innan man går in till salongen eller till och med ta med en pizza eller mozzarella sticks in till filmen så går det också utmärkt. Rekommenderas.
Ett jätte stort minus för att man inte får ta med egen snacks, godis eller läsk! Blir mycket pengar för en som är föräldraledig, arbetslös eller andra som inte har det så fett. DESSUTOM så var popcornen gamla sega, inte så roligt för 75 kr och sourcream chipsen smakade inte så mycket sourcream, inte så roligt för 75 kr för det också! = I övrigt bra.
Kunde varit mysigare och fräschare Slabbigt med ta själv drickor o popcorn som alla var inne o tallade på. Nja ingen jättemysig upplevelse . Livlös intetsägande personal, halvsura.
Helt klart Göteborgs bästa och största biograf. Har IMAX som vad jag vet är den enda i Göteborg. Om jag räknade rätt är det över 14 salar i berget som biografen ligger i. Helt klart en av Sveriges bästa biografer. Klart dyrt men vad är inte det idag?!! Det finns även en VIP-bio som jag inte hunnit testa, men har hört mycket bra om den.
Haha jag älskar IMax kan inte säga något annat. Kanske att Svenska biografer borde ha en liten paus mitt i filmen så man kan ta ett snabbt toa besök och kanske fylla på med en kall dricka
Unna dig en riktigt grym upplevelse. Imax ger en lyxig känsla i stolar av skinn med motor och bord. Sitt, ligg, ät eller mys. Njut av ljudet, bekvämligheten och upplevelsen.
Skulle behövas väktare på plats, folk har tappat respekten, sitter med mobilen och snapchattar mitt under filmvisning, löser med ficklampor osv osv.. 170kr för den upplevelsen. Btw, jag smugglade in 1kg godis och en dricka..
Imax salongen är verkligen värt pengarna, otroligt mycket plats för benen och stolarna är elektriskt ställbara vilket gör att man nästintill kan ligga ned och se på filmen.
Bra bio. Bra ljud. Bra utbud. Inte alltid lätt att hitta parkering i närheten. Stort minus för de löjliga reglerna att man inte får ha med eget godis. Deras eget godis är ju inte billigast i stan om man säger så...
IMax-premiär för mig, tillsammans med hela familjen. Dyrt ja, prisvärt, defivnitivt. Egen liten rörlig bricka med mugghållare, rejäl fåtölj med recliner och bäst av allt utrymme mellan raderna så ingen behövde dra in tentaklerna eller ursäkta sig för omaket att ta sig förbi. Bra avstånd i höjdled så att troligen även Marge Simpson skulle kunnat sitta framför korta mig utan att jag skulle få nackspärr. Ljudet var riktigt bra utan att vara för mycket. 3D gör sig nog inte i alla filmer men i Avatar the way of water var det pricken över i. 3 timmar drygt rann iväg fort.
Comment on this business

to add Bergakungen map to your website;