facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergamunken

About

Bergamunken hyr ut sockervadd, popcorn, mjukglass, slush, munkmaskiner m.m. Besök vår hemsida: www.bergamunken.com eller maila på [email protected]

Story

Bergamunkens affärsidé är att erbjuda eventmaskiner för uthyrning till bra priser samt att sälja godsaker på marknader och andra tillställningar med ett trevligt bemötande.

Bergamunken är ett företag som inriktat sig på att hyra ut eventutrustning (nöjesutrustning), så som sockervaddsmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, mjukglassmaskin, försäljningsvagn med mera till företag och privatpersoner, främst runt Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Berga Munken jobbar mycket med event, och kan erbjuda helhetslösningar med våra koncept på sockervadd, popcorn, slush, mjukglass, munkar eller annat gott, enligt era behov.

Önskar du köpa maskin istället? Vi kan nu hjälpa dig med det också! Läs mer under köpa maskiner.

Vi startade vår verksamhet under hösten 2009. Vi hyr ut maskiner till stora som små företag, ambassader, skolor, hotell, föreningar och liknande. Vi har även en försäljningsvagn där en del av vår verksamhet sker ifrån i form av försäljning på marknader och andra evenemang, främst runt stor Stockholms området.

Vi håller till i Åkersberga 3 mil nordost om Stockholm. Det är även här man hämtar maskinerna om man hyr av oss. Vi erbjuder självklart leverans av maskinerna om ni så önskar.
Berga Munken är godkända för f-skatt, innehar godkännande av miljö- och hälsovårdsmyndigheten i hela Sverige, och är ansvarsförsäkrade hos IF. Hösten 2013 besökte miljö- och hälsa vår munkvagn, och dom hade inga anmärkningar. För oss är det viktigt med renlighet.

Berga Munken kan tillhandahålla försäljning av sockervadd, popcorn, nybakade munkar, även kallat donuts, med en kapacitet på cirka 300 stycken i timmen, kaffe, dricka, delicatobitar, brända mandlar, belgiska våfflor, vanliga våfflor, varm korv med bröd, french hot dog, mjukglass samt ice-slush dryck.

Många undrar över företagsnamnet "Berga Munken". Det kommer från Åkersberga (berga) och eftersom vi i verksamhetsstarten började sälja munkar, därav namnet munken. Berga Munken helt enkelt!

Har du tips på evenemang, event eller andra tillställningar Du tror passar oss, tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkomna till Berga Munken och jag hoppas att Du och jag kommer hitta ett bra samarbete.



"Bergamunken AB:s affärsidé är att erbjuda eventmaskiner för uthyrning till bra priser samt att sälja godsaker på marknader och andra tillställningar med ett trevligt bemötande. Vi är alternativet när du vill hyra mjukglassmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, sockervaddsmaskin, hoppborg, partytält, godisställ, korvvagn, frozen yoghurt maskin, glasscykel, chokladfontän, trollkarl och magiker, DJ, ljud och ljus ja till och med en jultomte och en korvgubbe har vi, och massa annat roligt. Välkommen till Bergamunken - Vi förhöjer ditt event, kalas eller annan tillställning!"
Address: Polygonvägen 47, 18766 Täby
Phone: +46730380454
City: Täby
Zip Code: 18766


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Hur mycket kostar en mjukglassmaskin, Hyra popcornvagn, Mjukglassens dag, Mjukglassmaskin hyra Göteborg, Hyra slushmaskin halmstad, Hyra mjukglassmaskin Linköping, Mjukglassmaskin företag, Hyra mjukglassmaskin Malmö
Similar places near
App2U App2U 4 km App2U ökar kundupplevelsen och underlättar resebyråns arbete. Genom appen spar reseby...
Aladdins Uthyrning AB Aladdins Uthyrning AB 6 km Grymt bra service. Vilket härligt part det blev. Hyrde glas, porslin mm till en hyfsa...
MandH productions MandH productions 14 km Kul att du har hittat hit! Vi, Mattias och Hanna, har dansat och undervisat tillsamma...
Reviews
Vi hyrde en sockervaddsmaskin som gjorde succé på vårt event! Rekommenderar verkligen att hyra av Bergamunken!
Vill man ha ett lyckat kalas , är detta valet! Utrusningen är enkel att använda och håller bra klass. Det är enkelt att komma i kontakt med personalen de är trevliga och väldigt service minde.
Vi i Åkersberga Revyn vill tacka Bergamunken för ett mycket fint samarbete under 50-talskväll på Ekbacken i Åkersberga! Doften och självklart smaken av popcornen och sockervadden bidrar verkligen till den härliga folkparkskänslan! Ser fram emot fler goda :- samarbeten!
Vi hyrde en mjukglassmaskin till personalrummet för en dag vilket blev succé! Supergod glass och toppen service och kommunikation! Rekommenderas!
Bergamunken är proffsiga och serviceminded. Försöker hitta en bra lösning för dig och snabba att svara.
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande och jag kan varmt rekommendera Bergamunken!
Utmärkt leverantör av partyutrustning. Hyrde partytält till en studentmottagning och allt fungerade utmärkt. Trevlig personal!
Good glass; fin service; och snabb leverans/hämtning. Var väldigt nöjd med mitt köp 5/5
Funkade klockrent att hyra maskin från Bergamunken! Bra service, trevligt bemötande och hemkört :
Trevlig och tillmötesgående personal och alltid enkla att ha att göra med!
Comment on this business

Directions to Bergamunken with public transportation


Tillverkarvägen 70 meters
Måttbandsvägen 100 meters
Måttbandsvägen 100 meters
612
615
629
Linjalvägen 120 meters
524
Ritarslingan 140 meters
524
612
615
629

to add Bergamunken map to your website;