facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergendal

Bergendal

About

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal.

Story

BERGENDAL - STOCKHOLMS VITA PÄRLA

Drömmer ni om bröllop? Eller närmar sig födelsedagen? Bergendal rymmer alla möjligheter till fantastisk fest! Med mer än 40 års erfarenhet av att arrangera evenemang, vet vi hur man skräddarsyr såväl små som stora festligheter. Vi vet också hur mycket behov och önskemål kan variera.

Med kvalificerat hållbarhetsarbete och miljömärkning, fyra stjärnor enligt Visita, säkerhetsklassning enligt Safe Hotels, bemanning dygnet runt, roomservice, matsalar och bar med utsikt – är det ett lika klokt som tryggt och bekvämt val att välja Bergendal. Fri parkering, internetuppkoppling samt inträde till relaxavdelning och gym ingår alltid.

Address: Landsnoravägen 110, 192 55 Sollentuna
Phone: 08-444 51 50
City: Sollentuna
Zip Code: 192 55


Similar places near
Ett smart hotell i Sollentuna Ett smart hotell i Sollentuna 2 km Rent, fint, nära till allt
Stockholm Hotel Apartments Sollentuna Stockholm Hotel Apartments Sollentuna 3 km Sjysst ställe ock bra personal, saknar dock frukost. Därav bara fyra.
Hotell Sjövillan Hotell Sjövillan 7 km Långt under genomsnittet, enkel frukost, VÄLDIGT lyhört, mycket störande andra gäster...
Reviews
Trevliga anläggning och personal. Portionerna var något små vid tallriksservering och på serveringsfaten räckte inte maten till beräknat antal personer. Smakerna/maten är inte exklusiv, men helt ok och ibland riktigt bra. Delar av anläggningen är extremt varm korridor/trappa upp till restaurangen t ex.Rum: 3/5
Var på fest med övernattning. God trerätters middag och trevligt med alla olika delar av herrgården som vi fick festa, äta, fika och dansa i. Vi hade med oss FinaKattenDave och det finns en speciell paviljong för gäster med djur. Mycket fin frukostservering med büffe och utsikt över Edsviken.
Var här på jobbkonferens två dagar. Trevlig miljö, både ute och inne, god mat och rena, fina rum. Personalen var mycket vänlig och serviceinriktad.Rum: 4/5
Igår blev jag bjuden på afternoon tea av mina kära vänner hos er! Allt smakade väldigt gott! Personalen var trevlig och serviceminded! Miljön fräsch och med en fantastisk utsikt över Edsviken! Hit återvänder jag gärna! Iréne Holmberg
Var här på konferens med jobbet. Bra service, god mat och trevlig atmosfär. Sköna säng, tyst rum. Inget att klaga på. Spa-avdelningen renoverades så 20 st fick bada i en lite bassäng för 6 personer. Bra alternativ för konferenser.
Mycket nöjd, trevlig personal, god mat. Fantastiskt läge. Återvänder
Trevlig miljö att vistas i, både inne och ute. God mat både till lunch och middag. God stämning genomsyrar hela stället
Fredags AW!! Så trevligt. Rekommenderar det varmt att åka dit. Promenadmöjligheter: Fina promenadstråk efter Edsviken och i skogen. Mat och dryck: Fantastiskt goda drinkar. Vi tog in en ostbricka som var gudomlig.
Fin konferens gård bjuder på natursköna miljöer .Rum: 5/5
Jättefin konferensanläggning med trevliga lokaler, fin bar och restaurang med mycket god mat. Trevliga rum.
Comment on this business

to add Bergendal map to your website;