facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergfalk AB

Bergfalk AB

About

Den naturliga leverantören

Story

Hej och välkomna till Bergfalk & Co AB

Vi är en av Stockholms ledande grossister inom fisk, skaldjur, fågel, kött och vilt till restauranger samt krogar som värdesätter kvalitet.
Med anor från 1840 så har vi varit med ett tag och vi kommer att vara med ett bra tag till. Vi har alltid prioriterat kvalitet och hög service vilket har uppskattats av våra kunder. I moderna HACCP-certifierade lokaler har vi egen styckning efter kundens egna önskemål av kött och fisk vilket vi är unika med. Vi har även egen kokning av skaldjur samt produktion av gravad och rimmad lax. Vi utvecklar vårt sortiment hela tiden, vill Ni vara med och utveckla det med oss?
Vi levererar inte till privatpersoner



"Johan i Hallen & Bergfalk är specialisten som erbjuder ett omsorgsfullt urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skär vi fisk och detaljstyckar och förädlar kött efter våra kunders behov. Vi har vår egen produktion där vi med hantverk och tradition tillverkat korvar och charkuterier sedan 1916. Vi har en djup kunskap och ett stort nätverk av framgångsrika uppfödare, producenter och leverantörer. Hos Johan i Hallen & Bergfalk får du kort sagt det bästa från hav och land i en leverans."
Address: Varuvägen 9, 125 30 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08398930
City: Älvsjö
Zip Code: 125 30


Opening Hours

Monday: 04:00 - 17:00
Tuesday: 04:00 - 17:00
Wednesday: 04:00 - 17:00
Thursday: 04:00 - 17:00
Friday: 04:00 - 16:00
Saturday: 06:30 - 11:00


related searches: Menigo, Martin & Servera, Fisk Idag, Kött på Riktigt, Grönsakshallen, Mårdskog & Lindkvist AB, Snabbgross, Saluhallen Göteborg
Similar places near
Ahlsell Sverige Ahlsell Sverige 446 meter Jag fick fantastiskt mycket hjälp och service när jag handlade här.
Kavli Mjukost Kavli Mjukost 1 km Kavli är en livsmedelskoncern som ägs av en stiftelse; O. Kavli og Knut Kavli´s Almen...
Reviews
Snacka om nivå/kvalitetsförändring gällande kunskapsbiten gälladen order/innesälj. Grabbarna på Johan i Hallen, snälla - kom tillbaks. Jag vill köpa vilt av er igen, jag vill veta vad jag får och jag vill ha tillbaka dem sköna samtalen.
Köpte "färska" svenska signalkräftor 27/7 -21 och undrar nu vad det var jag fick? Det var de sämsta kräftorna jag ätit under de senaste 10 åren. Köpte samtidigt 2 hinkar till 2 andra familjer som gav samma omdömme. Vad har hänt? Något måste ha gått väldigt fel?
På riktigt, Tog bort möjligheten för privatpersoner att handla och har i 6 månader påstått att den möjligheten är på väg…när händer det???
Hej , Eran leveranser av fisk till små städer jätte dåligt, lämnar fisken utanför restaurangen! Mycket tråsiga oanvändbara fisk! När man ringer till kundtjänsten och klagar om fisken , de lovar att ringa tillbaka men ni ringer aldrig!!!!!!
Brosk i nötfärsen på gripsholmsgrillen, eller snarare stenar av skelett.
Otrevliga
Översatt av Google Personal med psykiska problem bland ledningsgruppen! Original Staff with mental issues among management team!
Comment on this business

to add Bergfalk AB map to your website;