facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Berghems Pizzeria

"Välkommen till Berghems Restaurang! Pizzeria, grill, kebab & sallad"
Address: Axtorpsvägen 5A , Umeå 903 37, Y, SE
Phone: +46 90 14 15 29
City: Umeå
Zip Code: 903 37



related searches: Restaurang Maria meny
Similar places near
Un Po D'italia Un Po D'italia 2 km En mycket bra pizzeria; definitivt en top 3 Umeå's godaste kebab. Rikligt med sås och...
Reviews
Väldigt trevlig med en snabb Lunch. Å vilka goda pizzor sen Mat: 5/5
En pizzeria där pizza smakar som man förväntar sig, finns mycket vegan alternativ för den som önskar. Lokalen kanske inte är den roligaste, men den funkar och är ren.
En mycket positiv överraskning, fräsch och god Kebab. Lokalen trevligt renoverad sedan sist jag besökte restaurangen.
Brukar sällan vara den som klagar eller lämna recensioner men nu måste man visa lite civilkurage och varna allmänheten. Kan nog tänkas vara Umeås sämsta pizzeria. Först och främst 15kr extra för att få sås på pizzan, så 95 kronor för en hawaii med kebabsås. Vilket jag inte förstår heller då en hämtpizza hawaii ska kosta 70 kronor. Sen utöver det, 35 kronor för en 1.5 liters dricka. När man väl kommer hem så är pizzan bränd, lite fyllning, knappt nå sås och pizzan smakar surt. Totalt 130 kronor för en pizza som smaka SURT & bränt + dricka. Så alla som ens funderar på att äta där bör ta en snabb fundering på att ta sig någon annan stans illa kvickt.
Beställ inte här ifrån, otroligt dåligt bemötande, man får inte det som man har beställt, kommer alltid mer än en halvtimme sent. och när man ber om kompensation så vill dom inte ge något. Har hänt flera gånger och mina vänner har varit med om samma sak. Det har varit först efter man hotar som med dåliga rewues här konstant som dom ger med sig och skickar pengar som dom är skyldig. Ibland skickar dom inget ändå. Dom har inte bett om ursäkt en ända gång när mat är sent eller man inte fått det man beställde. Allt är också inplastat idiotiskt nog så maten så degig när den kommer, eller när man hämtar. Är så less på detta ställe sista gången för oss var det att beställa. Se till att inte beställa från denna pizzeria så vi slipper dom och något nytt och bättre kan öppna där.
Jag håller med Smarrigt värre här under, de va jag som betalade. Vi ringde och beställde pizzorna kl 18.32. Sen körde vi runt lite för att komma fram efter ca 20min. Jag gick in 18.45 och då va pizzorna inte påbörjade. Jag och min flickvän skrev samtidigt på till varandra och de sista hon skrev innan jag fick pizzorna va kl 19.12.. Så kom inte och snacka om nå 5min senare. Vad gäller restaurangchansen så står det faktiskt Måndag till Fredag kl 10.00 till 19.30 i appen. Det är bara för er att gå in och kika. Du vart irriterad över att jag redan hade klickat. Sen när jag hade dubbelkollat dagar och tid på dom andra kupongerna och frågade om de va samma dagar som calzone paradis så började du babbla om att på paradis är det ananas oxå. Efter ett tag vart du irriterad igen och frågade mig " jaha ska du ha calzone eller paradis" lite argt. Jag svarade calzone. Då sa du bara " ok bra" och vände ryggen till. Visst att ni hade mycke att göra, men man ska aldrig va otrevlig mot kunderna för att man själv inte har en bra dag...
Dyra, magra och tråkiga. Finns några ställen i stan som inte vet hur man gör en bra pizza så kunden är nöjd. Detta är ett av dem. Har provkäkat där x antal gånger med 3-6 månaders mellanrum. Förstår mig inte på pizzabagare som inte ens försöker. Ett tips till ägaren är att testa pizza på olika pizzerior med bra betyg för lite inspiration. Lycka till.
Trevlig personal och god pizza. Det som drar ner är dressingen som användes till kebabtallriken, tror många kan hålla med om att man vill ha kebabsås, inte hamburgerdressing! Förövrigt bra pris och det går även att beställa hemleverans
- 40 min för en pizza som skulle ta 20 min - väldigt otrevlig personal som gnällde över att restaurangchansen bara gäller mån-tors när det i själva verket står mån-fre i häftet/appen. - ingen kompensation för sen mat, inte ens en ursäkt. - pizzan i sig god calzone men bara ost på ena sidan och bara tomatsås på den andra. Kommer aldrig äta där igen.
Utmärkt pizza. Fick den tillagad före dom öppnade och bagaren sprang så fort efter mig att han nästan tappade sina sandaler när han mindes att det ej var sås på pizzan jag bar ute på gatan. Serverar även Pepsi på burk för dig som stödjer ockupationen av ett folk.
Comment on this business

to add Berghems Pizzeria map to your website;