facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergs Gård Mark & Bygg AB

Bergs Gård Mark & Bygg AB

About

Din samarbetspartner när du ska förverkliga dina idéer och drömmar.

Story

Vill du ha hjälp med din tomt, utbyggnad, renovering eller ett helt byggprojekt. Då är vi det rätta företaget för dig. Vi åtar oss hela entreprenader från byggritningar till färdigt projekt.



"BERGS GÅRDMARK & BYGGDIN EXPERT PÅ OMBYGGNAD & RENOVERINGEnkelhet och trygghetDu är viktig för oss. Därför vill vi göra det enkelt för dig som kund hos oss.När du anlitar oss för en entreprenad tar vi gärna hela kontakten.Det innebär att du som kund behöver bara ha oss som kontaktperson.Vi sköter resten!Vår breda erfarenhet och kompetens inom företaget gör att vi kan leverera en professionell helhetsentreprenad till dig.Allt för att du som kund blir nöjd. Och får en enkel och trygg upplevelse under ditt byggprojekt."
Address: Bergs gård, 61075 Trosa (commune)
Phone: 0705126273
un.dragsgreb@ofni
City: Trosa
Zip Code: 61075



related searches: Bergs Gård Trosa bröllop, Bergs Gård Hållsvikens Gård, Kosläpp Bergs Gård, Hönshuset Bergs gård, Gårdsbutik Trosa, Julbord Bergs Gård, MTB Trosa, Berg's Gårdsbutik
Similar places near
Vagnhärads Elektriska Vagnhärads Elektriska 4 km Lösnings orienterad elektriker!
Kjellbergs Bygg i Trosa Ab Kjellbergs Bygg i Trosa Ab 8 km 15 år sedan jag jobbade här o det är mina bästa år inom byggsektorn. Bra gäng o ser...
Rörfirma J. Franzén AB Rörfirma J. Franzén AB 9 km Mycket trevliga och hjälpte oss snabbt med våran läckande varmvattenberedare!
Reviews
Bergs gård gjorde i höstas åter ett kanonjobb med vår sommarstuga. Denna gång en takomläggning med ny isolering och nytt plåttak. Som vanligt är det både lätt och givande att resonera med Magnus om lösning, tid budget mm.
Har ej haft dem som entreprenör men har besökt deras gård ett flertal gånger och hur de vårdar gård och mark samt hur deras maskin park ser ut är dem strukturerade, kreativa noggranna och passionerade i det de gör.
Comment on this business

to add Bergs Gård Mark & Bygg AB map to your website;