facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergs Slussar vandrarhem

Address: Oscars Slussar 2 Hamnbassängen , Linkoping 590 77, E, SE
Phone: +46 13 603 30
City: Linkoping
Zip Code: 590 77



related searches: Linköpings Cityhotell och Vandrarhem
Reviews
Små men okej rum. Dusch och toaletter skulle man ha organiserat på ett helt annat sätt Men det som sticker ut är avsaknaden av servicekänsla. Vandrarhemmet saknar tvättmöjligheter men eftersom man även driver en ställplats för husbilar där det finns tvättmöjligheter så anser iaf jag att man borde tillåta gästerna på vandrarhemmet att utnyttja den servicen. Men icke! Till och med tjejen i turistinformationen vägg-i-vägg blev förvånad.
Ok ställplats men väldigt långt till servicehus, annars trevligt att se slussarna, ok badplats
Använde deras ställplats för husbil, funkade väldigt bra. Knökfullt de dagar vi var här dock, men det funkade bra.Tjänst: 5/5
Bra ställplatser men lite väl långt till servicehus.
Fin ställplats, sämre städade toaletter men det var ju "festival".Tjänst: 3/5
Verkar ha varit ett hem för nyanlända. Spring och droger i korridorerna hela natten. Tog en promenad på kvällen runt 9-10 och möts av 10-20 personer som står i korridorerna. Det luktade cannabis. Under natten försvann det även mat från kylskåpet. Tråkigt att det ska vara såhär.
Bra ställplats på gräs. Nära till kanalen så man kan följa slussningen. Trevligt område.Plats: 4/5
Kanske bättre markerade platser för husbilTjänst: 4/5
En mycket positiv upplevelse med mycket välskött minigolf anläggning och matservering med bra mat till vettiga priser. Det ända som drar ned intrycket är det där med parkeringen, gäller att akta sig för sms lösning.
Väldigt lyhört, trevlig personal, saknade grönsak o lite frukt eller bär till frukosten annars gott. Nära till slussområde ,minigolf, glass och stora gräsmattor.
Comment on this business

to add Bergs Slussar vandrarhem map to your website;