facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergslagens Sparbank

Bergslagens Sparbank

About

Välkommen! Vi besvarar dina inlägg inom 24 h (helgfria vardagar). Tänk på att aldrig lämna ut känslig information, exempelvis PIN-kod, lösenord, konto- eller kortnummer på Facebook.

Story

Tillsammans berikar vi Bergslagen

Vi är en ovanligt vanlig bank. Vi levererar allt en bank ska; tjänster inom bank, finans och försäkring. Men vi drivs också av din nyfikenhet och dina val i livet. Du vill ha snabba, trygga lösningar och svar. Ditt engagemang smittar av sig och tillsammans skapar vi den bank som ger dig vad du vill ha. Samtidigt som dina val gynnar dig spiller det över till satsningar för ett bättre och mer attraktivt Bergslagen. För det är hit vår vinst går.

Välkommen till Bergslagens Sparbank! Vi finns i Lindesberg, Kopparberg, Nora, Storå, Frövi, Fellingsbro och Storfors.

Address: Kungsgatan 13, 711 30 Lindesberg
Phone: 0771-22 11 22
City: Lindesberg
Zip Code: 711 30


Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 270 meter Översatt av Google Bra bank. En trevlig byggnad. Original Dobry bank. Ładny budynek....
Reviews
Nu har det varit droppen med er service och bemötande samt missade uppdrag! Nog för min del så när allt är löst så tackar jag för mig efter så många år! Rekommenderar inte och är hos handelsbanken nu och de är mycket bättre
Bedrövligt, liknar hotellreceptionen, har fått felaktig Information, långsamt behandling av ärenden!
Som vilken bank som hälst.
bakenärbästisandenbestvihadärviljagjobbamedbanlibästistnnäravaten
Översatt av Google "Kundservice" var chockerande. Jag ville öppna ett konto. Ringde men ingen svarar i telefonen. E-mailade. Svaret var "snälla ring Lindesburg filial", även om jag redan hade förklarat att ingen svarar! Nej, "tack för att du kontaktade oss, ledsen att höra att du har problem, vi tar gärna hand om dina pengar åt dig", bara oförskämt och abrupt. Skulle inte boka tid till mig på mindre än en månad och kanske de grövsta mejlen jag någonsin upplevt från en så kallad professionell tjänst, naturligtvis, inte undertecknad med ett namn så ingen aning om vem som var i andra änden men jag är tacksam för en sak, deras elakhet uppmuntrade mig att kontakta en annan bank som var otroligt hjälpsam. Jag vet var jag hellre lägger mina pengar, och det är det inte hos den här banken! Original "Customer service" was shocking. I wanted to open an account. Called but no one answers the phone. Emailed. Response was " please call Lindesburg branch", even though I'd already explained that no one answers! No, "thank you for contacting us, sorry to hear tou are ha ing problems, we'd love to take care of your money for you", just rude and abrupt. Would not make me appointment in less than a month and maybe the rudest emails I have ever experienced from a so-called professional service, of course, not signed with a name so no idea who was on the other end but I am thankful for one thing, their rudeness encouraged me to contact another bank who were incredibly helpful. I know where I'd rather put my money, and it isn't with this bank!
Comment on this business

to add Bergslagens Sparbank map to your website;