facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergsmannen Sodon restaurang

Bergsmannen Sodon restaurang

About

A la Carté , Wok , Sushi , Lunch Buffé,

Address: Skolgatan 11, 81330 Hofors
Phone: 029023010
City: Hofors
Zip Code: 81330



related searches:
Reviews
Jättegod mat !!! och trevlig Personal. Bordet var förberätt fint när vi kom 11 + baby. Firade en 30 åring. Bra service hela tiden. RekomenderasTjänst: 5/5
Positivt läge, men se upp med priset! Se till att få en skriftlig bekräftelse innan på vad ni ska betala!
Ett lite bedagat bruksortshotell, ingen lyx och flärd bara ett enkelt boende. Rummet var ok, stort med gott om plats för fyra personer, plus för sköna sängar. Frukosten var inte bra, vi var där på kanottävling och frukosten är viktig inför tävling men denna har klara brister. Kommer vi tillbaka får vi komplettera själva. Frukostpersonalen var inte så serviceinriktad heller och det var ganska smutsigt. Plus för att det finns ett gästpentry på våningen med rum.
Väldigt god mat och trevlig personal som gör sitt yttersta för ditt välmående. Stort utbud på rätter och drycker och mysig miljö som passar de flesta. Passar både till en fin middag med frugan och även då man vill ta sig en öl med polarna.
28-29 sept. 2019 God mat o fin o snabb service i restaurangen, bra frukost. Stort plus ! Däremot rummet under all kritik. Ofräsch toa med snuskigt duschdraperi , samma rum för ett år sedan med samma snuskiga draperi. Inga glödlampor i armaturerna, trasig kontakt i taklampan. Skulle ringa receptionen men telefonen hade ingen sladd!!! Hoppas på uppfräschning till nästa besök.
En pärla i Hofors. Här finns husmanskost, asiatiskt och sushi. Vill man så kan man äta både god raggmunk med fläsk efter att ha avnjutit mycket god sushi till förrätt. Många säger att just sushin håller hög klass och det gör den! Bästa matstället i Hofors så var ute i tid om Du vill ha ett bord vid lunchtid. Ätit här flera gånger tidigare och fler blir det framöver
Med tanke på utbudet så rätt ok hotell. Bokade familjerum. Stort rum med soffa, sköna sängar! Badrummet var inte det modernaste. Frukosten var nja... inte i vår smak men man slapp gå ifrån heeelt hungriga.
Rummen skulle behöva lite kärlek. Restaurangen är precis så som det ska kännas. Känns som hemma
Riktigt bra sushiRum: 3/5
Fastnade i hiss. Dörren gick bara upp på våning 2
Comment on this business

Directions to Bergsmannen Sodon restaurang with public transportation


Hofors centrum 50 meters
141
241
46
Hofors Centrum 50 meters
241
Hofors Hantverkarn 160 meters
46
Hofors Tigréns 170 meters
141
241
46
Hofors Hälsocentral 190 meters
46

to add Bergsmannen Sodon restaurang map to your website;