facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bergums Fritidslantgård

Bergums Fritidslantgård

About

Öppen besöksgård som drivs som daglig verksamhet. Även program för förskolor och skolklasser.

Story

Välkommen till Bergums Fritidslantgård. Vi använder den här facebook-sidan för att informera om våra aktiviteter, samt för att svara på frågor, kommentarer och synpunkter. Alla inlägg på SDF Angereds sidor/konton i sociala medier är allmänna handlingar. Det innebär att alla inlägg kan läsas av alla. Inlägg som innehåller uppgifter om personliga eller ekonomiska förhållanden kommer att behandlas som ett ärende via telefon, e-post eller brev. I de fall inlägg strider mot lagar eller på annat sätt är olämpliga, tar vi bort dem.
Detta gäller inlägg som innebär:
– förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
– hets mot folkgrupp, sexistiska eller andra trakasserier
– våldsskildringar eller pornografi
– uppmaningar till brott
– olovlig användning av upphovsrättsligt skyddat material
– svordomar eller obscena ord
– kommersiella budskap eller reklam
– politisk eller religiös marknadsföring

Address: Dockeredsvägen, 42491 Olofstorp
Phone: 031 3652423
City: Olofstorp
Zip Code: 42491



related searches:
Reviews
Otroligt fin och mysig gård
En mysig gård där man får nära djuren
Mysigt och fint utflyktsmål för både barn och vuxna.
Bra ställe där man får möjlighet att gå in till djuren att hjälpa till. Har varit där flera gånger och barn uppmuntras att mockan ko-blajor eller mata får. Vackra omgivningar att promenera i.
En fantastisk plats dit man kan ta med barnen för att strosa i lantlig miljö och titta på bland annat kossor, getter, höns, ankor och kaniner. Många av djuren får man klappa. Det här är för småbarnsfamiljer på många sätt ett bättre alternativ än djurparken. Det finns tillräckligt lagom djur att bekanta sig med utan att det skapas beslutsångest eller stiss. Det är också billigare utan inträde. Rekommenderas att ta med en termos kaffe, men passa på att köpa glass på plats. Någonting måste de få in för sin fina oas tycker jag.
Mysig lantgård med djur, tex kor, får och kaniner och man får gå in och hälsa på dem. Perfekt för mindre barn.
Jättefin lantgård där man kan gå runt och titta. Det går att klappa på djurens villkor. Det är en rejäl backe för barnvagn på gården men bortsett från den är det inte så farligt att ha barnvagn med sig.
Sååå underbara människor som jobbar här! Vilket underbart ställe med fina djur. Mina barn fick ett varmt välkomnande och kände sig trygga.
Väldigt vacker miljö och mysigt att bara strosa omkring i hagarna och hälsa på djuren. Bra fikaställen och möjlighet att köpa glass. Väl värt att stanna till och låta barnen springa runt en stund.
Fin att ta med barn och ha picknick
Comment on this business

to add Bergums Fritidslantgård map to your website;