facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BERGVÄRME AB

BERGVÄRME AB

About

Vi erbjuder kompletta värmepumpsinstallationer där vi tar ansvar för allt från borrning till slutförd installation. Vi är certifierade brunnsborrare med egen borrutrustning som även kan användas vid borrning av vattenbrunnar.



"Bergvärme erbjuder helhetslösningar med utgångspunkt i våra kunders unika behovsbilder. Vi tillhandahåller kompletta värmepumpsinstallationer – från borrning till slutförd installation – för såväl privatpersoner som företag och organisationer."
Address: Hantverksvägen 3A, 861 36 TIMRÅ Timrå
Phone: 060-150049
City: Timrå
Zip Code: 861 36 TIMRÅ



related searches: Bergvärme Sundsvall, Bergvärme Kramfors, Bergvärme Sollefteå, Bergvärme kostnad, Bergvärme Västernorrland, Bergvärme Örnsköldsvik
Reviews
Dyra reparationer på en installation de gjort själva. Arrogant bemötande och vägrar ta på sig någon av bristerna. Ingen jag kan rekommendera.
Kontaktade Bergvärme i Sundsvall när jag plötsligt fick en felkod på min El-panna. Pratade med en mycket hjälpsamt och trevlig person som guidade mig igenom inställningarna och därmed kunde felet lösas. När jag frågade om ersättning för konsultationen ville han inte heller ha betalt. När systemet så småningom skall bytas ut vet jag vilket företag jag ska kontakta i första hand, d.v.s. Bergvärme i Sundsvall eftersom de både svarar i telefon, har kompetens att lösa tekniska problem och var villiga att åka ut och hjälpa mig också :-.
Vi anlitade dem för att installera bergvärme. Jag har ingenting att klaga på. De gav ett bra intryck och hade ett rimligt pris. Var lite väntetid innan de ku8nde sätta igång, men när de väl börjat gick det snabbt. Vi kunde också anlita dem för lite annat småjobb i huset i samma veva. De höll vad de lovade och vi är mycket nöjda med resultatet.
Fick bra väglening
Bra och snabb support
Comment on this business

to add BERGVÄRME AB map to your website;