facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bernö Trädgårdscentrum AB

Bernö Trädgårdscentrum AB

About

Present, Florist Euroflorist & Interflora, Inredning, Växter, Träd & Buskar och tillbehör för hem och trädgård! Öppet året runt! Varmt välkomna!

Story

Sandvikens Trädgårdscentrum

Address: Tuppvägen 7, 81135 Sandviken
Phone: 4626257080
City: Sandviken
Zip Code: 81135



related searches:
Similar places near
Blanca Design Blanca Design 2 km Hjälper mig alltid med vackra blommor till min mamma. Toppen service och kvalitet!
IRIS Blomsteraffär Interflora IRIS Blomsteraffär Interflora 3 km En av Sveriges äldsta blomsterbutik. Vi finns i centrala Sandviken. Välkomna!
Reviews
Bra produkter och det finns allt som kan behövas i en trädgård. Dock drar personalens agerande ner priset. Oftast upplevs de som otrevliga. Aldrig ett leende. När man kommer fram till kassan känns det som att man ställer till besvär.
Frågade specifikt efter en växt som skulle trivas i skuggan och får till svar "Det går nog bra med alla växter, jag vet inte, du får googla". Jag åker inte till ett dyrare trädgårdscentrum för att googla utan för utbildad service och hjälp. Tyvärr faller ofta Bernö på den delen. Utbudet i sig är bra.
I dag var det lugnt i trädgården Jag hittade snabbt det jag letade efter Ingen kö i kassan Trevligt bemötande.
Omärkta varor, dyrt och utbudet består mer av krimskrams än blommor och växter. Personalen är väldigt spydig och har ingen känsla för service alls. Synd att det är den enda blomsterhandeln i Sandviken.
Bra utbud av allt, rent och trevligt. Rekommenderas starkt.
Ett stort utbud av inomhusväxter/blommor, krukor, pynt, jord, näring och diverse tillbehör. Även ett brett sortiment av fruktträd, bär- och prydnadsbuskar för trädgården. Saknade dock en synligare skyltning och klargörande prismärkning av varorna.
Dyr, sen är tyvärr inte all personal så serviceminded
Fina bra växter men känns lite dyrt
Riktigt otrevlig personal. INTE Serviceinriktad. Helst på trädgårds sidan. Skärp er, hjälp dom som kommer in å har problem med maskiner eller reservdelar. Allt kanske inte behöver vara guld och köpt hos er.
Brett sortiment men stökigt och lortigt. Där sommarblommorna förvarades var det lika många som var döda som levande, såg både mjöldagg och löss. Personalen stod dessutom ganska högljutt och diskuterade sommarjobbande ungdomar, samt någon annan människa på ett nervärderande sätt.
Comment on this business

to add Bernö Trädgårdscentrum AB map to your website;