facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Berzelii Choklad

Address: Magasinsgatan 12 , Göteborg 411 18, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 411 18



related searches: Berzelii choklad reviews, Berzelii choklad praliner, Ejes Choklad, Göteborgs choklad karamellfabrik
Similar places near
Espresso House Espresso House 52 meter
Magasin 11 Magasin 11 67 meter Snabb service och frakt, mkt hög kvalitet på produkten vaxduk
Sweet Bakery Sweet Bakery 69 meter Hittade detta fina fik/lunchställe då jag behövde ta en paus för lunch. Hade glömt mi...
Kopps Kopps 78 meter Helt klart mitt favorit mat och fika ställe i Göteborg! Så skönt att det är Tydligt u...
Condeco Condeco 128 meter
Brogyllen Brogyllen 167 meter
Espresso House Espresso House 173 meter
7-Eleven 7-Eleven 187 meter Väldigt trevlig personal!
da Matteo da Matteo 210 meter
Bar Piccolino Bar Piccolino 236 meter Mums vad nice! Trevlig barista också :
Café Brulé Café Brulé 245 meter Fräscha sallader, goda mackor, läckra kakor,delikata pajer, starkt kaffe och gräddmät...
KB Pour Bon KB Pour Bon 254 meter
Espresso House Sweden Espresso House Sweden 257 meter Jättefint ställe då får man sitta ute samt inne.
Kåges Hörna KG Baren Kåges Hörna KG Baren 282 meter Härligt ställe, vanlig husman i go atmosfär. Smakar ok och dem serverar även öl och v...
Café Kanold Café Kanold 297 meter Enastående chokladbaserade bakverk, trevlig personal och hemtrevlig inredning. Relati...
MezzoMezzoBar MezzoMezzoBar 320 meter
Café Kronhuset Café Kronhuset 380 meter 3 rätters. Trevligt ställe, maten va god. Lite synd att dom berättade vad det va man ...
Reviews
Mysigt café i mitten av Domkyrkan som verkligen kan sin grej när det rör sig om choklad. Vi testade deras klassiska semla och chokladsemlan som är väldigt unik och svår att hitta annars. Båda deras semlor var riktigt goda och man märker att hantverket här är i högsta klass. Chokladsemlan är inte för söt utan du känner mer smaken av den råa chokladen som går väldigt bra ihop med resten av semlan. Den klassiska semlan var också bra, karamelisserade mandlar tackar man inte nej till. Förutom detta har de ett bra utbud på både fika och lunch, så något för alla. Rekommenderar starkt till alla!!
ja, det här stället var trevligt och både mat och bakverk håller hög kvalitet. Nästa gång måste vi testa choklad,,, hann inte det denna gång.
Här finns det mycket gott minst sagt! Blir lite väl maffigt dock men man måste ju inte dricka choklad och äta bakelse som vi gjorde haha! Ganska mysigt där inne och trevlig personal.
Gick på öppen Chokladprovning, vilket mycket prisvärt och uppskattat! Jättetrevlig presentation av allt möjligt kring choklad på ett härligt sätt! Bra balans av kakaons historia, tillverkning hos bönderna och information om hur pralinerna görs! Mycket lärorikt och framförallt gott!
Bara goda grejer! För oss som gärna långfikar blev stolarna lite väl obekväma efter ett tag men den varma chokladen med lakrits gjorde att jag glömde bort det.
Utan tvekan bästa chokladcaféet i världen som jag har hittat hittills och jag har letat i ganska många länder! Varmchoklad är ett måste och både praliner och bakverk är galet goda! En guldgruva för alla som älskar choklad.
Trevligt Cafe' intill bokhandeln Ad Libris. De ligger intill varandra med genomgång inomhus. Trevlig och tillmötesfull personal, ett Cafe' jag föredrar att gå till i Göteborg.
Ett väldigt mysigt kafé som ligger lite avsides vilket bidrar till en lugn och skön miljö. Riktigt fina, egengjorda praliner. Rekommenderas starkt!
Trevligt ställe med bra sopplunch, smarriga bakverk och fint utbud av bättre choklad, dessutom ordentligt med varianter av kaffe och framför allt varm choklad. Bör också nämnas väldigt trevlig personal. Rekommenderas starkt!
Mysigt och väldigt välbesökt café. Drack en mkt god prosecco!
Comment on this business

to add Berzelii Choklad map to your website;