facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Besikta Eksjö

"Besikta Bilprovning erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon, från bilen och MC:n till tunga fordon som lastbil, buss och släp. Vi jobbar hårt för att få marknadens nöjdaste kunder.Med besiktningsstationer i nästan hela Sverige hittar du alltid en tid som passar. Välkommen till Besikta Bilprovning – din lokala bilbesiktning."
Address: Eksjö
City: Eksjö


Similar places near
Röda Korset Eksjö - Kupan Röda Korset Eksjö - Kupan 2 km Mycket trevligt. Massor av fina retro prylar
Röda Korset Eksjö Röda Korset Eksjö 2 km Ligger precis efter gågatan nära pizzeria och Willys. Butiken är välfyllda och man bl...
Reviews
Snabbt in och ut. Fick vänta 5 min efter utsatt tid men rimligt. Inga bilar före.
Bra personal och min bil utan anmärkning.
Mycket trevlig och kunnig personal..
Proffsigt och trevligt bemötande. Kontrollen var klar samtidigt som jag druckit upp min skvätt med kaffe.
Efterkontroll valdes på Besikta, Eksjö. Kärv återgång på huvspärren var inte tillräcklig så besiktningsmannen sprayade på extra medel och vips gick den igenom. Väldigt tillmötesgående och sociala, enkelt och smidigt. Kanon!
Trenden att prissätta dessa påtvingade tjänsterna hutlöst fortsätter. Nästan 500 kr för att besiktiga ett obromsat släp på under 5 minuter. Den timpenningen är grym. Visst, en kopp kaffe och en plats i en utsliten oergonomisk ful soffa ingår. Tråkig omodern station i övrigt som inte bjuder på något större välkomnande.
Bra och lätt bokning, snabbt och informerade, var klara 1 min efter den bokade tiden för att jag kom 10 min för tidigt. Bravo
Mycket trevlig personal med ordning och reda.
Comment on this business

to add Besikta Eksjö map to your website;