facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Best Western Hotel Danderyd

Best Western Hotel Danderyd

About

Välkommen till vänliga Best Western Hotel Danderyd!

Story

I en vänlig och modern atmosfär med en enkel och stilren elegans kan våra gäster mötas av den komfort som förväntas av ett 3-stjärnigt hotell.

Hotellet har 44 rum och är beläget i en vacker omgivning vid utkanten av Stockholms trevligaste bostadsområde.

Här erbjuds vacker natur med fina promenader till skog och vatten. Stockholm city med alla sevärdigheter, shopping och nöjen ligger endast 10 minuter bort via buss, tunnelbana eller den charmiga Roslagsbanan. På mindre än 30 minuter med bil når man Arlanda Flygplats. Kistamässan nås med bil på ca 10 minuter.

Hotellet byggdes 2001 och har drivits som inhouse-hotel fram till 2011 då den renoverades interiört inför öppnandet av hotellet i November 2011. Hotellet är inrett i modern nordisk design med neutral men varma färger på fondväggar, textilier och möbler. Alla rum är modernt inredda med skrivbord, LCD-tv, minibar, telefon, internet och fåtöljer. Samtliga rum är utsmyckade med unika fotografier av Magnus Östh.

Address: Vendevägen 87, 18232 Danderyd
Phone: 46855803000
City: Danderyd
Zip Code: 18232



related searches: Best western hotel danderyd sweden, Best western hotel danderyd restaurants, Best western hotel danderyd tripadvisor, Best western hotel danderyd reviews, Best Western Rewards sweden
Reviews
Jag bokade en övernattning här och det var helt fantastiskt! Trevlig personal och trevligt bemötande. Rummet har varit fräsch och rent. Jag kände mig välkommen! Helt klart en rekommendation!
Jag tyckte att det var en riktigt trevligt plats att tillbringa min tid med min fru. Hotellet var välvårdad och personalen var mycket trevligt. Jag rekommenderar det för alla som vill ha en lugn och avslappnande stund!
En underbar upplevelse med bra sängar och bra frukost. Kommer att boka flera nätter här igen.
Jätterent och fräsch. Modern och fin inredning av rum. God frukost och underbar personal
Trevlig personal, god frukost, mysig miljö, bra läge. Vi kommer tillbaka igen!
Trevligt bemötande, bra rum och bra frukost. Tvätta bil möjlighet i garaget. Perfekt för mig
Rent och fräscht, snabb och bra service. Mycket god frukostbuffé. Centralt. Upplevde inga ljudstörningar från gatan. Däremot störande konstant brusljud på natten sannolikt från hotellets ledningar.
Comment on this business

to add Best Western Hotel Danderyd map to your website;