facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bestronic

Bestronic

About

Bil elektriska, elektroniska reparationer.

Story

Bil elektriska, elektroniska reparationer.

Address: Hyvelgatan 37, 74171 Knivsta
Phone: 018-470 55 55
City: Knivsta
Zip Code: 74171


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 15:00


related searches: Bestronic knivsta reviews, Elfel bil kostnad, Laga elfel bil, Bilelektronik Göteborg, Laga Kabelbrott bil, Remigijus Jucas
Reviews
Helt enkelt bäst på alla sätt, kanske inte alltid billigast men istället för att vara utan bil i månader som ingen kan laga så blir det mest prisvärt i slutänden. Samarbetet fortsätter och samtidigt vill jag gratulera till expanderande i nya lokaler, tveka inte att kontakta dessa kunniga bilelstekniker vid problem. Lycka Till!
Jätteprofssiga killar som gör underverk med krånglande elektronik. Jättetrevliga att prata med
Toppgrabbar Hjältar hjälpte oss mitt i semestertider med våran Husbil som hade elfel i bodel trevligt bemötande samt proffsiga i sin lösning Högsta Betyg !
Grym personal med en grym service. Hjälpt mig två gånger med två olika bilar och de har funkat felfritt efter. 5/5
Hjälpte till att felsöka och reparera centrallåset på vår BMW 520. Trevlig personal. Rekommenderar firman!Tjänster: Elreparationer
Efter att min ordinarie, synnerligen skicklige, mekaniker givit upp så lämnade jag in min Passat med ett riktigt klurigt fel, som inte gav några felkoder. Det visade sig att det var flera sammankopplade fel och jag undrar hur många andra verkstäder som hade löst detta. Kunniga yrkesmän som dessutom rakt igenom varit trevliga att ha att göra med och som har haft ett stort fokus på att jag som kund ska bli nöjd. Rekommenderas varmt!
Jag är så otroligt glad att jag hittade den här verkstaden. Lämnade in bilen pga att SRS lampan lyste. Jag har tidigare lämnat bilen på tre olika verkstäder för samma fel och ingen av dem har lyckats lösa felet, utan bara hänvisat vidare. När jag hämtade bilen så började en annan lampa lysa, som jag senare förstod var helt orelaterad till det tidigare felet. Men de bara fixade det också utan problem och till väldigt bra pris! Jag är så imponerad över deras kompetens och kundbemötande. Rekommenderar verkligen! Tack för all hjälp!
Lämnade in min passat och fick hjälp snabbt. Känner mig nöjd med utfört arbete och bra bemötande. Lurar inte sina kunder som många verkstäder gör. Jag rekommenderar de starkt.
Comment on this business

to add Bestronic map to your website;