facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Betelhallaryd.se

Betelhallaryd.se

About

The official facebook page of the church called "Betelkyrkan" in Hallaryd. Visit www.betelhallaryd.se for more information!

Story

Välkommen till kyrkan mitt i byn!
Vi är en församling som engagerar oss i en mängd olika saker - i Hallaryd, men också i världen. Vi jobbar aktivt med mission, för att stå vid världens fattigaste sida.

Varje vecka möts människor i Betel. Några kommer hit för gudstjänstbesök, andra för matlagningskursen för män, eller dagledigträff med servering. En del för att få hjälp i bön, någon för en stunds stillhet. Andra för att hjälpa till med arbetet i kyrkan, någon för att ha tjejcafé.

Vem Du än är, var Du än befinner Dig i livet, är Du välkommen till Betel. Vi kanske kan hjälpa dig med något. Hjälp i förbön, en grundkurs i kristen tro, en kristen vardagsgemenskap eller att mötas i en gudstjänst med många andra.

Mission

Vi vill nå ut och påverka världen genom att bygga en stor Bibel-baserad kyrka där Jesus står i mitten, som utmanar befintliga tankesätt och stärker människor till att leda och påverka inom livets alla områden.

Vi är en lokal församling med en global vision – att föra ut budskapet om Jesu kärlek och den lokala kyrkan som Guds plan på jorden. Kyrkan består av vanliga människor som vill förändra bygden med hjälp av kärlek, hopp och godhet från en barmhärtig och trofast Gud. Vi tror att Gud vill bygga sin kyrka, inte på några få människors gåvor och talanger, utan på engagemang av många.

Products

Vill du ge en gåva?
Betels Bankgiro är 5588 - 0694

Församlingskassan - märk din gåva "Betel"

Ukrainahjälpen - märk din gåva "Ukraina"

Feed International - märk din gåva "Feed"

För vidare information vårt arbete världen övergå in på

www.ukrainahjalpen.se

www.feedinternational.se


Address: Svanerydsvägen 2, 34396 Hallaryd
Phone: +46 (0) 768 38 20 79
es.dyrallahleteb@retsambew
City: Hallaryd
Zip Code: 34396


Comment on this business

to add Betelhallaryd.se map to your website;