facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Betongfabriken Coworkingkontor

Betongfabriken Coworkingkontor

About

Betongfabriken är ett coworkingspace i inspirerande lokaler med nära till Arlanda, natur och gym/yoga. Kontorslandskap, kontorsrum och mötesrum.



"Ett kontorshotell nära Arlanda, Sigtuna och Uppsala i slottsmiljö med gratis parkering. Arbeta effektivt och fokuserat i fast rumsmedlemskap eller mer flexibla medlemslösningar. I området finns förskola, träning, restauranger och naturreservat på gångavstånd."
Address: Wenngarn 443, 19391 Sigtuna
Phone: +46859929337
City: Sigtuna
Zip Code: 19391



related searches: Wenngarn Castle, Betongfabriken Gotland
Similar places near
Garden Creators of Sweden Garden Creators of Sweden 600 meter Vi är sex trädgårdsföretagare i ett samverkansnätverk med verksamheter i Uppsala och ...
FlipBelt Sweden FlipBelt Sweden 10 km FlipBelt förvarar dina måste-ha-prylar på ett smidigt och funktionellt sätt under dit...
Reviews
Omgivningarna på Wenngarn är vackra och inspirerande liksom miljön inne på Betongfabriken & co. Att höra Ana och Anette berätta om verksamheten och projekten på och omkring Betongfabriken var så upplyftande och glädjande. Engagemang och kunnighet som verkligen smittar!
Ett mycket intressant coworkingkontor som besökts vid ett flertal tillfällen. En plats som det bubblar om och dit fler och fler företag väljer att installera sig. Nära till 2 cafèer , Gym, restaurang, hotell och sist men inte minst naturen. Ett annat plus i kanten är att det är en plats på uppgång i många avseenden. Missa inte denna lilla pärla!
Bra möjlighet för företagare
Härligt ställe! :-
Comment on this business

to add Betongfabriken Coworkingkontor map to your website;