facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Better Dog Academy

Better Dog Academy

About

Rolig hundträning i din telefon - Duktig hund! i samarbete med SKK.

Story

Vi på Better Dog Academy vill öka kunskapen om hundar. Därför har vi, tillsammans med SKK, tagit fram enkla steg-för-steg-instruktioner som en app med över två timmar inspirerande filmer, fulla med glada hundar och valpar.

Ladda ner från AppStore här

https://itunes.apple.com/se/app/better-dog-academy-promo/id915591387?mt=8

Ladda ner från Google här

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.betterdog.world

Bakom våra utbildningsmoment ligger mer än 50 års samlad erfarenhet av att träna hund.

Filmerna är lätta att följa och de är anpassade för att passa de flesta hundar. De är pedagogiskt utformade och visar hur man stegvis lär hunden olika moment. Man kan välja filmer ur tre kategorier; Valpträning, Vardagslydnad och Aktivering. Vi på Better Dog Academy vill att det ska vara roligt att träna med sin hund.

Vi har jobbat aktivt med utbildningar, både teoretiska och praktiska och vi har stor erfarenhet av att rehabilitera problemhundar.

Mycket av vår kunskap och erfarenhet har vi inhämtat genom att studera hundar av alla de sorter på våra hunddagis. På våra dagis får hundar vara hundar, de vistas tillsammans i flock och de lär sig umgås.

På Better Dogs hundutbildningar tar vi avstamp i hur vargar fungerar i flock.
Vi arbetar till största delen med positiv förstärkning, men sätter tydliga gränser ifall hunden är en fara för sig eller omgivningen.

Vi på Better Dog Academy vill att det ska vara roligt att jobba aktivt med sin hund oavsett om man ska tävla eller inte.

A unique and exciting educational concept for dog owners - from puppies to adult dogs.



"Better Dog Academy producerar en mobilapp för hundägareutbildning med över 50 instruktionsfilmer. De flesta av filmerna har enkla steg-för-steg instruktioner. Filmerna har fyra kategorier, Introduktion, Valpträning, Vardagslydnad och Aktivering. Vi gör detta i samarbete med Svenska Brukshundklubben."
Address: Bollebygd
City: Bollebygd


Similar places near
Butik Petared Hund & Häst Butik Petared Hund & Häst 6 km Billigt och bra
Studieförbundet Vuxenskolan Bollebygd/Härryda Studieförbundet Vuxenskolan Bollebygd/Härryd... 7 km Vi erbjuder studiecirklar, kurser, utbildningar, föreläsningar, event, rockskola, dan...
The lone runner The lone runner 7 km Det bästa har inte hänt än - sidan som grundar sig på min blogg om löpning men med lä...
Bollebygds scoutkår Bollebygds scoutkår 8 km Liten men naggande god scoutkår. Väldigt fin scoutgården som hyrs ut till allmänheten...
Hundcoach Ulrika Wijk Hundcoach Ulrika Wijk 9 km En helhetslösning för dig och din hund! Friskvård, träning, trim och handling av alla...
Hundkurser Bollebygd Hundkurser Bollebygd 9 km Vi har haft Hundkurser i Karlstad av erfarna & utbildade instruktörer sedan 2006 och ...
Björnåsens hundpensionat och hunddagis Björnåsens hundpensionat och hunddagis 12 km Så mysig personal och tryggt hunddagis. Rekommenderar verkligen!
Björnåsens Hundpensionat & Kursverksamhet Björnåsens Hundpensionat & Kursverksamhet 12 km Grymt bra hundpensionat
Comment on this business

to add Better Dog Academy map to your website;