facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bevakia

Bevakia

About

Bevakia AB är ett företag verksamt inom säkerhetstjänster för privatpersoner och företag.



"Bevakia grundades 2017 med målsättningen att skapa en tryggare vardag åt sina kunder.Bevakia erbjuder idag en av Sverigs mest omfattande ID-Skydd i en komplett tjänst."
Address:
Phone: 0770-339 771
City: Varberg


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:00
Tuesday: 10:00 - 16:00
Wednesday: 10:00 - 16:00
Thursday: 10:00 - 16:00
Friday: 10:00 - 13:00


related searches: Bevakia AB ringer, Förebygg, Reco Sverige AB, UC ID-skydd
Similar places near
Hallands sjukhus Varberg Hallands sjukhus Varberg 699 meter I en stressig vardag, tack för att ni finns gynekolog läkare Zeinab, Johanna, Anders ...
Varbergs Livräddningssällskap Varbergs Livräddningssällskap 3 km Svenska livräddningssällskapet i Varberg Din lokala livräddningsutbildare.
Reviews
Supertrevligt bemötande av en glad Kevin. Jag var lite skärrad när jag ringde, men blev snabbt lugn efter att ha pratat med denna fantastiska person
Christina från Bevakia som ringde mig idag var jätte trevlig + kunnig på sitt område och hon var INTE ute för att sälja på mig något Däremot informerade hon om och lärde mig använda alla deras olika tjänster som jag redan betalar för, som jag tydligen missat att ingår i deras tjänst. Vi är otroligt nöjda med de av Bevakias tjänster dom vi hittills använt och nu visade det sig att det fanns mycket mera skydd som ingår gratis.
Ali på Bevakia aktivt ljuger och uppger felaktiga uppgifter för att få ett sälj. Rek Ej.
Snabbt svar på min fråga tack gör hjälpen
Jag är nöjd med dom uppgifter jag fåt. Tack!
Snabbt svar, lösningsfokuserad, trevligt bemötande.
Det var ett trevligt samtal, jag fick ett bra pris och ännu bättre om jag använder autogiro. Tack
Företaget jobbar med telefonförsäljare. Var försiktigt, kan bli en kostnad direkt.
Jättebra! Trevlig tjej att prata med!
Kanske bra tjänster, men oavsett kan jag känna mig blåst. Under mitt samtal med säljare fick jag överhuvudtaget inte känslan eller vetskapen att jag godkänt abonnemang på Bevakias företagsskydd. Jag sa att jag ska se över papper de lovade skicka kom inget, men missade att godkännande bara skickas till konsumenter, vilket inte framgick av säljaren. 2 kap. Avtal om varor och icke finansiella tjänster 10 § Konsumentens ångerrätt... är då 14 dagar. Förvirringen är total då den inte egentligen tillämpas för företag. Som nu avtalet rör. Fin gest kanske men förvirrande. Jag kände mig som konsument. Är de som beställer Bevakias tjänster och tycker det här är bra fullständigt medvetna om vad det är de betalar för... Om Bevakia nu är så bra som många tycker borde väl den här typen av säljande vara onödigt eller? När jag sedan ringer kundtjänst menar de bl a att det meddelats i det sms jag fått att det är 24 månaders bindningstid. Nix det gjorde det inte. Inte i det sms jag läste. Men det är väl priset för att tala med slipade säljare. Tack Bevakia för ni spär på vad nog många tycker om telefonsäljande.
Comment on this business

to add Bevakia map to your website;