facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd

Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd

About

Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd, BYA, är en ideell förening där medlemmarna är bevakningsbranschen representerade av Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Story

Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd, BYA, är en ideell förening där medlemmarna är bevakningsbranschen representerade av Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.



"Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd BYA är en ideell förening där medlemmarna är bevakningsbranschen representerade av Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd BYA utbildar och utvecklar medarbetare i bevakningsföretagen och erbjuder ett heltäckande utbildningsprogram av utbildningar inom arbetsmiljö samt av Polismyndigheten föreskrivna utbildningar för bevakningspersonal. BYA är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag och utbildar varje år cirka 11 000 personer och är därigenom bevakningsbranschens marknadsledande utbildningsföretag. BYA är därutöver en av landets största aktörer inom utbildning."
Address: Borgarfjordsgatan 13, 16428 Kista
Phone: +4687030800
City: Kista
Zip Code: 16428


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Väktarskolan, BYA logga in, Väktare se, Nvs bevakning AB, Väktare lön, Securitas Sverige AB, Avarn jobb, BYA bygg
Similar places near
Fryshuset Husby Fryshuset Husby 1 km Översatt av Google Skolor för yrkesutbildning Original Schools for vocational traini...
Reviews
Har blivit betydligt bättre i sina utbildningar
Otroligt bra kurser och kursledare.
Comment on this business

to add Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd map to your website;