facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bibliotek Solna Centrum

"Solna stadsbibliotek är samlingsnamnet för folkbiblioteken i Solna kommun. Organisationen består av biblioteket i Solna centrum, det meröppna biblioteket på Bergshamra torg och det integrerade skol- och folkbiblioteket på Ulriksdalsskolan.Avvikande öppettider kan förekomma i samband med helger och röda dagar. Se alltid bibliotekets webbplats för aktuella öppettider."
Address: Bibliotekstorget 12 , Solna 171 45, AB, SE
Phone: +46 8 734 22 00
City: Solna
Zip Code: 171 45


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 11:00-16:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: solna centrum bibliotek öppettider, bibliotek stockholm, solna bibliotek e-böcker, sundbyberg bibliotek, solna bibliotek barn, solna bibliotek login, bergshamra bibliotek, biblioteket ser
Reviews
Det var trivsamt. Inte så mycket folk vilket gjorde att det blev lugnt och tyst.
Fint Stort och rymligt.mycket bra.
Kunna låna böcker, läsa dagstidningar och tidskrifter i lugn miljö är balsam för själen för pensionärer
Solnas stolthet! Jättefint bibliotek med utrymme för att läsa tidningar, plugga, samt bara umgås. Personalen är mestadels trevliga.
Älskar den, en så vacker bibliotek!
Ja vad skall man säga? Helt fantastiskt att kunna låna nästan vilka böcker man vill. Brukar gå hit med min 4årige son som verkligen älskar att gå till biblioteket och kunna välja precis dom böckerna som han är intresserad av för tillfället. Otroligt kul att se hur han verkligen suger i sig all kunskap han får från dessa böcker. En av de absolut bästa grejerna med att betala skatt är att man får en sådan här fantastisk inrättning.
Bra bibliotek som har det mesta. Önskar lite större utbud av kurslitteratur samt att engelsk litteratur delas upp i fler kategorier. Skyltningen kan också förbättras, särskilt skyltningen av datorer och var stationerna för att låna/lämna böcker finns.
Gillar babysången som erbjuds. Den brukar vara populär, så kom i tid så ni får plats.
Jag tycker att de har bra böcker men det skulle varit roligt om det fanns mer lättlästa böcker på engelska!
Känns inte som ett bibliotek utan snarare som en samlingsplats för ungdomar. Barn som skriker och bråkar, absolut inte lugnt.
Comment on this business

to add Bibliotek Solna Centrum map to your website;