facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biblioteken i Karlskrona

About

På biblioteket kan du låna böcker, få hjälp med informationssökning, surfa på internet, läsa dagstidningar och andra tidskrifter, hyra film på DVD och video, släktforska, låna CD-skivor, noter och mycket mer.

Story

Fakta
Karlskrona biblioteks officiella Facebook-sida
Biblioteket vill synas där människor möts, därför finns vi på Facebook. Vår Facebook-sida är en kanal för marknadsföring och kontakt. Vi finns här för dig som vill ta kontakt med biblioteket den här vägen. Alla som vill är välkomna att delta i diskussioner, kommentera inlägg eller bara läsa vad andra skriver.

Vi
- lägger snabbt ut information
- länkar till arrangemang, blogginlägg, artiklar och filmklipp
- lyssnar på dina åsikter
- svarar senast dagen efter
- läser vad som skrivits flera gånger varje vardag mellan 08.00-16.30


Inlägg
Inlägg på sociala medier betraktas som allmänna handlingar. Sekretessbelagda uppgifter får inte publiceras. Inlägg som kan uppfattas kränkande eller nedsättande på annat sätt raderas. Du kan anmäla inlägg till oss via [email protected] eller använda Facebooks egen funktion för detta, klicka då på "anmäl" som finns vid varje inlägg.

Välkomna till vår sida!

Karlskronas bibliotek


Redaktörer

Nyheter och information läggs in av våra redaktörer, 8.00-16.00, måndag till fredag. Vi tittar till sidan flera gånger om dagen. Om du ställer en fråga så kontaktar vi den person som kan ge dig ett svar och publicerar sedan svaret här på Facebook.

Vi svarar på frågor och kommentarer inom ett dygn på vardagar.

Kontakta oss

[email protected]

Address:
Phone: 0455 - 30 34 60
City: Karlskrona



related searches: BTH bibliotek, Jobb Karlskrona, Karlskrona kommun, Hemnet Karlskrona, Viddla, Blekinge Tekniska Högskola
Similar places near
Stadsbiblioteket Stadsbiblioteket 22 meter Helt fantastiskt att få hjälp med utlåning av böcker Allt sker med kompetent per...
Lyckeby Bibliotek Lyckeby Bibliotek 6 km Mycket bra. Trevlig personal och fin service.
Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg 74 km En sida som drivs av Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg, den regionala bibliotek...
Reviews
Jag har gått några gånger till stadsbiblioteket när jag var liten med klassen och praoade två veckor när jag gick i 8:an och det var en härlig upplevelse!
Fantastisk barn och ungdomsavdelning. Personal i världsklass
Härligt med bibliotek. Men varför är det Ok numera att prata så högt? Oftast är det faktiskt personalen. Det mysiga är ju ett ställe där det är tyst och med hänsynsfull ljudnivå. Det kanske var så förr bara? Hjälpsam personal och fina utställningar finns här!
Bra personal på barnavdelningen
Stort utbud och egen ingång för barn!
väldigt väldigt högljutt, svårt att koncentrera sig på att läsa med allt ljud i bakgrunden
Mycket fint bibliotek. Det har några år på nacken nu, men det har följt med sin tid och snpassat sig efter dagens alla internetfaciliteter. Biblioteket är funktionellt och har en sorts tidlös charm i arkitekturen. Att sedan personalen är mycket kompetenta och inte minst hjälpsamma gör ett besök till en synnerligen trevlig upplevelse!
Om man vill låna böcker, eller få en lugn stund och lyssna på lite musik, så går man hit. Här finns även toalett och möjlighet till internet
Väldigt bra bibliotek det finns massor med böcker det finns låne datorer och det mesta man behöver från ett bibliotek.
Bra bibliotek med ett stort utbud av böcker, filmer och musik. En fin avdelning med tecknade seriercomics.
Comment on this business

to add Biblioteken i Karlskrona map to your website;