facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bike Trollhättan

Bike Trollhättan

About

Sveriges främsta MC-handlare! BMW, DUCATI, KAWASAKI, KTM, HARLEY DAVIDSON och YAMAHA, 5 års non-stop garanti på nya utvalda MC och ATV. VÄLKOMMEN!

Story

Välkommen till Bike Trollhättan
Hos oss finner ni motorcyklar, ATV, Mopeder, Nytt och begagnat, alltid med bästa garantier och RÄTT PRIS, allt sedan starten 1980.

Skandinaviens största utbud med Totalt ca 220st fordon i lager.
Auktoriserad för BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM, & Yamaha.

Vi ordnar gärna och mycket förmånlig hemleverans över hela landet.

Vi tar gärna byte och hos oss kommer du aldrig med ”fel märke” vi tar även bilar i byte.

Vi har en världsunik 5-års-garanti där vi håller med fri låne-mc om du får driftstopp (vi lagar den givetvis helt gratis) mer om vår garanti på vår hemsida.

Verkstad, Skadeverkstad, tillbehör, reservdelar både original och ekonomidelar.

Vinterförvaring till specialpris.

Demontering med 600 MC i delar med mellan 50-80% rabatt mot nypris på delar.

Webshop med fyndgaranti och bra sökfunktioner för er som som vill beställa delar på nätet.

Fler erbjudanden hittar du på www.biketrollhattan.se och på vår Facebook-sida.

Eget varumärke Bike Performance personlig utrustning med mest valuta för pengarna men givetvis har vi alla starka varumärken man kan önska sig på mc-marknaden.

Hos oss gör du alltid ett tryggt köp. Varmt välkomna till oss i Trollhättan.



"Bike Trollhättan är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad av MC från BMW Motorrad, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM samt Yamaha. Även ATV från Yamaha. Vi säljer även MC-utrustning och tillbehör i vår välsorterade butik och webshop. Dedikerad och kunnig personal som står till ditt förfogande. Välkomna!"
Address: Lextorpsvägen 997, 46165 Trollhättan (commune)
Phone: 0520-48 80 30
City: Trollhättan
Zip Code: 46165



related searches:
Similar places near
Harley-Davidson Trollhättan Harley-Davidson Trollhättan 0 meter Personal med 0 känsla för service. Jag och min kille va där då han ska köpa en ny MC....
West Pro Cycle West Pro Cycle 4 km Superduktig på att skruva och felsöka på HD Motorcyklar. Varmt att rekommendera
Sharkspeed MC & CROSS Kläder & Tillbehör Sharkspeed MC & CROSS Kläder & Tillbehör 5 km De vill gärna sälja. Men att handskas med returer och att vara service minded är inge...
Reviews
Kanonbra bemötande med att byta ut en vara mot en annan. Lev av nya vara snabbt och smidigt. Skickade tillbaka den felaktigt levererade varan med vändande post. De ringer t o m upp och bekräftar att varan kommit till dem och att utbetalning för den är på väg. Proffesion fullt ut . // Micke.K
En fantastisk service!! Köpte ett Cardo Bluetooth headset förra veckan som jag olyckligen råkade tappa när jag var ute och körde under helgen. I måndags hade jag vägarna för bi så jag gick in för att köpa nya. De skulle kontakta tillverkaren och se vad de kunde göra, på tisdag kväll får jag ett samtal då de berättar att jag kommer att få ett nytt!! Idag på onsdag var jag där och de hjälpte mig att montera de ny! Gissa om jag blev nöjd, skulle jag betal hade det handlat om drykt 2000:- En fantastisk service som jag varmt rekommenderar!!
Köpte en Ducati för nästan en kvarts miljon utav Gustav och trots att den somnade in på vägen hem så får dom idag fem stjärnor av mig. Hojen var nämligen i verkstaden redan dagen därpå trots högsäsong och reservdel åkte från Italien med privatjet så att jag kunde njuta av hojen redan veckan därpå. Inte nog med att det flög en man i kostym från Italien med min reservdel i en portfölj - dom släppte till och med av hojen utanför dörren när den var redo. Såhär jobbar man och det är såhär man får återkommande kunder! Snyggt hanterat! 5/5
Har haft ett försäkringsärende som var lite problematiskt att lösa för mig, tills jag ringde upp Biketrollhättan och fick prata med Christoffer. Jag blir 60 i år och har haft många liknande problem genom åren, men sällan fått sådan hjälp och framför allt förslag på lösningar, det blev till och med bättre än förväntat. Tusen tack Christoffer för din service. Awesom job Christoffer
Jag har ofta handlat från olika webbshoppar och jag måste erkänna att inte alla upplevelser varit så behagliga, men jag blev överraskad och positivt överväldigad av den nivå av professionalism och värme jag mötte hos Bike Trollhättan. De visade att de inte bara förstod vikten av att sälja kvalitetsprodukter, utan att de också erkände värdet av utmärkt kundservice. De gick till och med så långt som att svara på mina förfrågningar efter deras officiella arbetstid. Ja, du hörde rätt, efter arbetstid! I denna tid och ålder, där effektivitet ofta går före mänsklighet, var det en frisk fläkt att uppleva en sådan omsorg om kunden! Vid ett tillfälle tappade jag bort mitt kvitto, men de stod redo att lösa problemet utan några onödiga krångligheter. Hur många företag kan du säga gör det för sina kunder idag? Jag vill också nämna den fantastiska kontaktpersonen, Christoffer. Hans förmåga att lyssna, förstå och agera snabbt är verkligen beundransvärd. Det känns alltid som att han har kundens bästa i åtanke. Han strävar efter att ge oss den bästa lösningen, snarare än den mest bekväma lösningen för företaget. Det är hans tillmötesgående attityd, tillsammans med företagets snabba svarstid och deras förmåga att "gå den extra milen", som gör att jag alltid återvänder till dem. Det är sådan service och kundupplevelse som bygger förtroende och lojalitet. Att handla från denna webbshop har helt enkelt varit en oslagbar upplevelse. Jag vill tacka dem för deras osvikliga engagemang för att göra mig som kund nöjd, och för att de hela tiden visar att de värdesätter mina affärer. De har verkligen satt ribban högt när det kommer till kundservice och kundnöjdhet.
Väldigt nöjd med min nya Knox Urbane PRO Skyddsjacka Dam Svart storlek L. Den satt som ett smäck, och super att köra i!
Enkel o snabb hantering. Tog ett par dagar, sedan var stövlarna på plats. MC stövlar. Ducati. Perfekta. Mkt nöjd. Ett minus på kundtjänsten annars 5 stjärnor som inte hade en aning om hur stövlarna var i storlek. Hon föreslog att jag skulle komma in o prova bor 30 mil bort. Fick själv fråga om öppet köp etc. Hade alpinstar sedan tidigare, så jag tog en storlek större, vilket blev bra. Tack för fina stövlar!
Supersnabb och trevlig kundservice. Fick fel storlek på stövlarna jag beställde den mänskliga faktorn, händer var som helst med vem som helst men de skickade iväg ett par nya i rätt storlek samma dag jag ringde in för att påpeka detta Nya stövlar framme dagen efter. Kommer definitivt att handla på Bike Trollhättan i fortsättningen.
Kompetent personal och rejält utbud. Väl värt ett stopp!
jag blev glatt överraskad att det gick så fort at få sakerna men jag strula till det och beställde fel visir till hjälmen så jag hoppas bytet kommer att gå lika smidigt jag gillar att det klart och tydligt framkommer hur lång tid varan tar att få när det är säsong så vill man inte missa en bra dag till det jag tycker kan förbättras det är när man köper en vara att det fins saker till den produkten så blir det mycket enklare för oss kommer definitivt att börja handla saker genom er tjejen i chatten var mycket hjälpsam och förtjänar en blomma Med vänliga hälsningar Lasse
Comment on this business

to add Bike Trollhättan map to your website;