facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bikemasters Limhamn

Bikemasters Limhamn
Address: Getgatan 48, 216 16 Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: +4640-153999
City: Limhamn
Zip Code: 216 16


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Begagnade cyklar Limhamn, Cykelreparation Limhamn, Cykel på Limhamn, Christiania bike, Christiania lådcykel, BIKEMASTERS alla bolag, Getgatan 48 Limhamn, Crescent
Reviews
Fantastisk service, otroligt kunnig personal, och ett bra utbud! Rekommenderas varmt!
Utmärkt service och hög kunskap.
Erfarena personal jätte trevliga personer
Väldigt bra kundbemötande med kunniga säljare som lyssnar på ens behov.
Lämnade in för punktering. De behövde tre dagar för att byta däcket och tog sen väldigt bra betalt. Fick vänta 20 minuter på att få tillbaka cykeln när jag väl fick hämta den, påminde killen jag betalt till 3 gånger innan jag fick tillbaka den. Inte särskilt trevlig personal.
Helt fantastisk personal, som är otroligt vänliga , engagerade och serviceminded. Köpte en dyr cykel som tyvärr blev ett felköp för mig, och fick lov att byta till en annan som är helt perfekt för mig. Jag rekommenderar dem till alla och är så glad att jag valde dem som cykelhandlare. Jag kommer att handla fler cyklar där.
Det går inte att med ord beskrivas hur duktiga dom är där. Alltid hjälpsamma med snabb service och ett vänligt bemötande. Har idag köpt min andra cykel där. Det hade jag aldrig gjort om jag inte blev bra bemött.
En av Malmös absolut bästa cykelaffärer både vad gäller rådgivning tex. vid köp och vid behov av service. Hög kompetens och ett vänligt bemötande med mycket generositet med allt vad de vet och kan om cyklar och vad de inte vet är inte värt att veta.
Comment on this business

to add Bikemasters Limhamn map to your website;