facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilcenter Bromölla

Bilcenter Bromölla

About

www.bilcenterpersonvagnar.se
Må - Tors 9.00-18.00
Fre 9.00-17.00 Lunch 13.00-14.00 Lö 11.00-14.00
Sö Stängt
Följ oss på Instagram
bilcenter bromölla

Story

Försäljning sedan 1997



"Försäljning sedan 1997"
Address: Industrigatan 32, 295 39 Bromölla
Phone: 045632080
City: Bromölla
Zip Code: 295 39


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: Begagnade bilar Bromölla, Bromölla Bilförmedling, Blocket Bilar Bromölla, Vanneberga Bil, Bromöllas Bil, Bilfirma Sölvesborg
Similar places near
Bromöllas Bil Bromöllas Bil 963 meter Hej köp inte bil där bara lova att det skall göra vid bilen o stå för rep o kostnader...
Albinsson Custom Albinsson Custom 1 km Styling av bilar har varit ett intresse i många år. Hjälper en del kompisar med deras...
Lilo Bilar Lilo Bilar 2 km duktig personal, snabb service
Reviews
Vi har i vårt hushåll med barn, syskon och vänner köpt många bilar och även sålt bilar när vi bara har behövt bli av med en bil. Visst har det funnits små och lite större fel på några av bilarna, men vi har aldrig upplevt att vi har fått dåligt bemötande eller service. Istället när något har lagats och man har hittat föjdfel när man redan plockat ner trasiga delar så har man fått dyrare rep. åtgärdade när man ändå har saker nerplockat och vi har bara betalat i princip mellanskillnaden för merarbetet och delar. En rättvis deal som gör att min service/reparation blir betydligt billigare än om jag väntar och gör hela jobbet själv Vi är mycket nöjda med service och kommunikation.
Skulle bara titta på bilar men blev ett köp. Vid leverans var bilen utsmyckad med ballonger Vi är så nöjda med köpet och den trevliga och serviceinriktade personal. Rekommenderar detta företag för här är servicen på topp!
Mycket nöjd med både service och kommunikation hos Bilcenter. Jag och min familj har köpt ett par bilar hos dom, och det har aldrig varit några större problem. De är alltid så tillmötesgående och serviceinriktade. Vi har alltid fått hjälp när det har dykt upp problem, även efter garantins utgång.
Jag köpte en A6 från det här företaget och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Bilen jag köpte var i utmärkt skick och personalen var väldigt hjälpsamma och vänliga. Jag rekommenderar verkligen Bromölla Bilcenter till andra som funderar på att köpa en bil.
Har köpt 13 bilar jag är supernöjd mycket bra bemötande och service kan verkligen rekommenderas.
Har köpt många bilar hos er och blir alltid trevligt bemött. Ni har en stor erfarenhet om bilar och det känns alltid tryggt att köpa bilar hos er. Rekommenderas starkt!
Mycket bra och ärliga bilhandlare som håller vad dom lovar. Mycket nöjd.
Sämst. Håller inte vad dom lovade. Mycket fel av på bilen och fick ingen ersättning.
Köpt tre bilar där. Bra
Jag köpte en golf och jag är supernöjd. Jättebra service! :
Comment on this business
Fredrik Andersson
Proffs på Bilcenter, köpt flera bilar är jättenöjd
Mats A
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bästa betyg

to add Bilcenter Bromölla map to your website;