facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilcenter i Årsta

"Bilcenter i ÅrstaVår målsättning är att du som kund skall erbjudas en bra bil till ett väldigt förmånligt pris.Bilar upp till 50.000:- helt räntefritt och utan kontantinsats.Vi samarbetar med Wasa Kredit ,och Svea ekonomi ,och Santander Consumer Bank- för att du skall få ut så mycket som möjligt av ditt köp.Nyhet!Nu samarbetar vi även med AB Svensk Bilgaranti, Auto concept och kan erbjuda dig som kund från 6 upp till 24 månaders garanti vid bilköp.Alla fordon går att teckna 6-mån helförsäkring för 1900krgaranti upp till 3måntilläggsgaranti 12mån-24mån-36mån finns att tecknaVi erbjuder nu hemleverans av bil till hela Sverige.MVHBilcenter I Årsta KB"
Address: Importörvägen 13 , Årsta 120 44, AB, SE
Phone: +46 8 550 315 60
City: Årsta
Zip Code: 120 44



related searches: Bilcenter i Årsta merinfo, Blocket se English, Blocket SE cars English
Reviews
Köpte en bil osedd på distans med hemleverans. Säljaren hade jättebra kommunikation med mig. Jag fick fler bilder på bilen. Bilen var precis så som säljaren beskrev den. Rekommenderas!
Köpt en bil, nöjd med affären. Inget krångel
Jag köpte en lexus och bytte in min Volvo och betalade 13 000 extra, bilen gick sönder på mindre än 3 veckor och de brydde sig inte ens om att svara på min post. De använder vänner och sånt för att hålla recensioner balanserade, var försiktig när du köper från dem så kan du bli lurad. Rekommenderar inte
Väldigt hjälpsamma och seriösa! Köpte en Volvo av de för en månad sen och har inte haft några problem alls och de har även hjälpt till att fixa små grejer som jag märkte dagen efter köpet. Nu har vi även köpt vår andra bil hos de och är mycket nöjda. Rekommenderar starkt.
Köp ingen bil här.
Allvarliga fel på alla deras bilar lurar med att du få garanti men när det gäller tar de inga ansvar alls. Köp aldrig bil därifrån samt de kan inte svenska alls för att kunna kommunicera m folk de fattar Nada ,största bristen på deras bilmekaniker okunnig person, kortfattad katastrof ställe att köpa sig en bil
Det sämsta samt mest oseriös bilfirma & bilhandlare i Stor Stockholm någonsin,trasiga bilar, RHRuntHörna Garanti som gäller där,noll koll på service historiken på bilarna . Rekommenderar ej...Äkta er om ni gör bilaffärer då är det på egen risk. Sist men inte minst en lurendrejeri företagare .
Vi är super nöjda med Bilcenter i Årsta. Otroligt bra bemötande och familjär känsla. Bra bilar med topp kvalité. Kan verkligen rekommendera denna bil saljare.
Jag ringde Bilcenter i Årsta, koll på en bil jag köpt som dom en gång ägde. Blev ratad, fick noll kundservice, oförskämt bemött och arrogant behandlad av dem. Kort och consist, ett mycket oseriöst företag.
Väldig bra bilfirma. Har bra bilar med rättvisa priser. Rekommenderar.
Comment on this business

to add Bilcenter i Årsta map to your website;