facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bildelsshopen AB

Bildelsshopen AB

About

BDS - Vi tar hand om bilen.

Address: Landsvägsgatan 80, 46434 Mellerud
Phone: +46530730740
City: Mellerud
Zip Code: 46434



related searches:
Similar places near
AutoMats Bilverkstad AutoMats Bilverkstad 40 meter Riktigt trevlig i telefonen . Hade tyvärr inte möjlighet att hjälpa mig just nu.
West-Bike Motor&Service AB West-Bike Motor&Service AB 1 km Vi menar att pris är viktigt men service viktigast, och jobbar efter detta motto -oav...
Reviews
Var tvungna söka på datorn om torkarblad till golf? Misslyckades ändå eller trots det. Körde till biltema Karlstad där allt fanns.
Bra o snabb servis . Trevligt bemötande
Fick toppservice idag på BDS i Mellerud. Dieselfiltret hade fått en spricka i husbilen och läckte diesel som attan. Svängde in på BDS som låg alldeles efter vägen. Grabbarna hade ett nytt filter på lager och ordnade dessutom fram en mekaniker, Mikaels Bil service. Han bytte grejerna på 15 minuter, stor eloge till honom, kl var dessutom 17.30 Per&Carina
Very goid salesman there and nice car with good guranty. Översatt av Google Mycket bra säljare där och fin bil med bra garanti.
Bra utbud och supertrevlig personal som är hjälpsam och hjälpsam med att lösa problem
Great professional service. Good prices too! Översatt av Google Bra professionell service. Bra priser också!
Bra butik och bra personal. Hjälpsamma och intresserade av att hjälpa till också. Har grejer hemma oftast som man behöver.
Fick hjälp med inköpet. Bra personal
Kunnig och Trevlig personal och bra service.
Har allt du behöver och det du inte visste att du behövde till bilen. Går även bra att handla delar till jänkebilen här.
Comment on this business

to add Bildelsshopen AB map to your website;