facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilgruppen Sandström & Hultin

Bilgruppen Sandström & Hultin

About

Bilgruppen Sandström&Hultin är bilföretaget där intresset för entreprenörskap och goda affärer är både den största byggstenen och den största drivkraften.



"Vi vill att en bilaffär ska vara så bekymmersfri som möjligt. Därför säljer vi våra bilar med upp till 36 månaders omfattande garanti och som lägst 14dagars fri försäkring.Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg nog att göra affär över telefon eller mail utan att besöka vårt showroom fysiskt, därför erbjuder vi hemleverans och blixtsnabb administration."
Address: Lundsgården 4870, 26494 Klippan, Scania
Phone: 0431-13332
City: Klippan
Zip Code: 26494


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: Bilmånsson, Jonsson Bil, Börjessons
Reviews
Stort TACK Andre för en otroligt seriös och proffsig försäljning av en Mercedes som jag köpte per telefon och allting var över förväntan Dom håller mycket hög kvalitet på sina bilar och har bra kunnande om sina bilar dom säljer Man behöver inte vara orolig om man köper en bil hos dom
Vi är fantastiskt nöjda med vårt bilköp och inbyte. André är oerhört proffsig, kunnig och hjälpsam. En trygg, snabb och smidig bilaffär. Vi kommer absolut tillbaka.
Har precis köpt bil hos André och Bilgruppen Sandström & Hultin. Fantastisk fin service. Anmälde att jag vill komma och titta på bilen och när jag kom fram blev vi väl mottagen och bilen var kört fram. Här vill man gärna komma igen Tack för god service.
Mycket Bra Rykte! En snabb affär över telefon. Kunde hämta bilen efter några dagar. Bilen var putsad, detaljerad till perfektion samt jag fick en mycket grundlig utbildning på fordonets utrustning; datorer etc. Ger Bilgruppen Sandström & Hultin min högsta rekommendation. Det är lätt att hitta en bilförsäljare, men att hitta en bilförsäljare med ett mycket bra rykte som är ärlig, är detsamma som att leta efter nålen i en höstack - Bilgruppen Sandström & Hultin är nålen.
Ligger precis vid e4an. Gott om p platser. Fina välvårdade bilar. Kunnig och trevlig personal. Fräscht bilhall. Prova gärna deras kaffe
Tillägg till nedan 2021-07-02: Jag har nu även sålt min bil via André och Bilgruppen Sandström & Hultin samt att mina föräldrar har sålt en bil via André också. Mycket trygga och smidiga affärer där André sköter allt exemplariskt. Min bil såldes inom 24h vilket är minst sagt imponerande. Det var dessutom en leasingbil på företaget där André hanterade all kontakt med banken och skötte alla betalningar samt ägarbyte mm. Toppklass!!! Trevlig och smidig affär. Mycket ärlig och pålitlig säljare/delägare André som utan att blinka tog på sig kostnaden för det minneskort för navigatorn som visade sig fattas i min nyköpta bil då jag hämtade upp den. Kan varmt rekommenderas!
Väldigt lätta att prata med och komma överens med. Hade tålamod när jag blev osäkerhet inför vissa saker. Svarade på alla min frågor. TACK! Är så nöjd med bilen =D
Trevlig lokal och ägare. Inte jättemånga bilar men åker du dit pga en intressant bil lär du förmodligen åka hem med den bilen.
Här är en av de bästa bilhandlare jag träffat på. Fina bilar finns här.
Fantastik service och väldigt fina bilar! /Väldigt nöjd kund
Comment on this business

to add Bilgruppen Sandström & Hultin map to your website;