facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilhem i Ängelholm

Bilhem i Ängelholm

About

BILHEM I ÄNGELHOLM PROFFS PÅ BILVÅRD

Impressum

BILHEM I ÄNGELHOLM



"Hos Bilmånsson Ängelholm kan du köpa nya personbilar från Volvo, Renault och Dacia samt nya transportbilar från Renault. Här hittar du även ett stort utbud av begagnade bilar av alla märken, inklusive Volvo Selekt med nästan nya Volvo. I Ängelholm erbjuder vi originalservice för Volvo, Renault, Dacia och Polestar med personlig servicetekniker. Du kan även ta del av följande tjänster: Hertz biluthyrning, skadecenter samt däckverkstad och däckhotell. Hos Bilmånsson Ängelholm har vi både en Tanka- och en Tvätta-station.Öppettider bilförsäljning:Måndag - Fredag: 9.00-18.00Lördag: 11.00-15.00Söndag: 11.00-15.00Öppettider verkstad & butik:Måndag - Fredag: 7.00-17.00Lördag - Söndag: Stängt"
Address: helsingborgsvägen 33A, 26272 Ängelholm
Phone: 0431410203
es.meh-lib@ofni
City: Ängelholm
Zip Code: 26272


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00
Saturday: 08:00 - 12:00

Similar places near
WrapLegendz WrapLegendz 4 km Specialister inom premium vinyl wraps, helfoliering, grafisk design, skyddsfilm, solf...
Koenigsegg Automotive AB Koenigsegg Automotive AB 7 km Trevlig och fin fabrik.
Reviews
Bra personlig service med fantastiska utställningsytor. Väldigt generöst vad gäller provkörning samt vägledning. Nära till Brännborn shopping center.
Hej fina läsare Fina och bra bilar samt en fräsch bilhall . Fick bara dålig behandling från en oseriös och otrevlig personal. Ville provköra en bil som var intressant och var beredd att gå vidare men fick inte göra det. Enlig den personal var anledningen att det är mörkt och halt väder fast på den ikväll 12.12 2023 var helt lagom väder, inget snö eller regn samt klocka blev precis 17:00 Ja, det är oprofinalt att nämna, men ibland måste man våga och säga Marco S. Tunström Eftersom man önskar sig som kund att få ett bra , trevligt och professionellt bemötande för att komma till Bilmansson och köpa det som man letar efter. .
Fick byta min tid till senare på dagen och det gick smidigt.
Väldigt bra kundkontakt o väldigt bra verkstad
Toppenbemötande! Bra, snabb service. Perfekt!
Mycket bra, trevligt bemötande. Med vänlig hälsning, Sune Gustafsson
Fina och bra bilar, fräsch bilhall och väl på plats trevlig personal. Gav ett seriöst och bra intryck som gjorde oss trygga i vårt köp. Borde egentligen bli 5/5. Tyvärr kan skenet bedra. I vårt fall visade det sig att allt inte riktigt va som det utlovats med bilen. Vi har påtalat detta till säljaren som har hållit med oss i vår feedback. Vi har gång på gång blivit lovade hjälp med åtgärd, han ska ”bara kolla upp en grej först och återkomma”. Men nu efter ett halvår och diverse 5-6 påminnelser och ännu fler kontaktförsök så börjar det bli tydligt att det inte kommer ske. Tråkigt när det initialt kändes så bra och drar helt klart ner både förtroendet och betyg.
springa. Priset är billigt
Alltid trevligt bemötande.
Professionell, vänlig och hjälpsam service. De har även koll på elbilar och man får en personlig servicetekniker som har hand om ärendet. Rekommenderas helt klart!
Comment on this business

to add Bilhem i Ängelholm map to your website;