facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilhörnan

Bilhörnan

About

Toyota i Sandviken

Story

Bilhörnan i Sandviken AB är återförsäljare för Toyota personbilar och transportbilar. Bilhörnan har egen Toyotaverkstad. Vi har också en egen däckverkstad och plåtverkstad. Vi är också exklusiva återförsäljare av Toyotas vätgasbil Mirai.

När företaget grundades 1988 av Hans Johansson såldes enbart begagnade bilar. År 2001 blev vi återförsäljare för Toyota och 2007 flyttade vi från Högbovägen till Sandvikens nya handelsområde Mosaiken. Bilhörnan i Sandviken AB är certifierat enligt Toyotas åtta miljösteg och var en av de första återförsäljarna i Sverige att uppnå bronsnivå för "Toyota Standards of Excellence for Customer Service".

Öppettider försäljning: mån-fre 09.00-18.00 lör 10.00-14.00
Öppettider verkstad: mån-fre 07.00-17.00

Läs mer om våra tjänster och produkter på www.bilhornan.se



"Vi på Bilhörnan i Sandviken AB har varit auktoriserade återförsäljare för TOYOTA sedan 2001. Vi har en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, reservdelar, bilglas och hyrbilar."
Address: Mosaikvägen 4, 811 32 Sandviken
Phone: +4626249050
City: Sandviken
Zip Code: 811 32


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: bilhörnan sandviken blocket, bilfirmor sandviken, bilhörnan gävle, toyota sandviken öppettider, beg bilar sandviken, bilbolaget sandviken, toyota i gävle, bilhandlare sandviken
Similar places near
Alsamrai Bil&Mek AB Alsamrai Bil&Mek AB 230 meter Tjänster vi utför: Reparation av alla typer av bilar Däckbyte Köper, byter och säljer...
CarCenter CarCenter 230 meter Bra bemötande, proffsigt gjord service. Bytte en bromsslang som jag fick nedslag på b...
Vianor Sverige Vianor Sverige 291 meter Snabb och trevlig personal bra bemötande.
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 552 meter Alltid bra service Eva-Lena är bäst!
Eklunds Bil & Plåt AB Eklunds Bil & Plåt AB 772 meter Otroligt nöjd med jobbet av min bil...
Bilmetro Sandviken Bilmetro Sandviken 841 meter Kan verkligen rekommendera Christian Lindroth på Din bil i sandviken, vi har nu handl...
Kenneth Larsson Bil AB Kenneth Larsson Bil AB 1 km Riktigt bra bilhandlare. Rak och ärlig. Köpte just vår andra bil där och är helnöjda ...
Reptjänster N.Blomqvist Reptjänster N.Blomqvist 2 km Reparationer och underhåll på fordon och maskiner.
Däckakuten i Sandviken Däckakuten i Sandviken 2 km Som vanligt duktiga trevliga killar som dessutom håller tiden, 10 stjärnor.
Reviews
Trevligt och professionellt bemötande när vi diskuterade och funderade på att köpa ny bil. Helnöjda med servicen från personalen vid Bilhörnan i Sandviken.
Mycket nöjd med bemötande och genomförd affär, och då i synnerhet med säljare Niklas Johansson. Säljprocessen genomfördes på ett smidigt, trevligt, personligt och förtroendeingivande vis. Vid uppstående betänkligheter så bemöttes detta med ett lösningsorienterat fokus. Tar gärna en extratur för ett eventuellt nästkommande bilköp.
Personal och service är allt vid ett bilköp. Båda är mycket bra här och man känner sig trygg, det är tydligt och välkomnande. Köper gärna igen härifrån.
Tyvärr är dom oärliga med begagnade bilarna. Massa elektriska fel som inte avslöjades vid köp och som dom sedan absolut inte ville fixa. Dom passade dessutom på att utnyttja mig då jag var på jakt efter en bil efter min son blivit allvarligt sjuk i leukemi och dom visste dom hade ett läge att lura på mig vadsomhelst och tog den.
Bra bemötande och tydlig information av försäljare. Bra service och man känner sig trygg och välkommen.
Blev inte bemött trevligt av försäljarna... Så nu går jag till en annan bilfirma och köper min NYA bil
Lätt att få tid för service. Vänligt bemötande och proffsigt utfört arbete
Känns genuina och att de inte försöker "mjölka" sina kunder på pengar.
Väldigt trevlig personal å hjälpsamma
Personlig och snabb hjälp! Kunnig och trevlig personal.
Comment on this business

Directions to Bilhörnan with public transportation


Sandviken Odengatan 310 meters
11
13
44
47

to add Bilhörnan map to your website;