facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilia Group Haninge (BMW)

"Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade bilar. Behöver din bil service eller reparation du tryggt besöka vårt auktoriserade service- och skadecenter. På vår anläggning kan du dessutom köpa tillbehör och lämna in dina hjul på vårt däckhotell. Har du frågor om vår verksamhet? Kom in och prata med oss eller ring så berättar vi mer!"
Address: 1 Markörgatan, 136 44 Stockholm
Phone: +46771400000
City: Stockholm
Zip Code: 136 44



related searches: Bilia group bmw
Similar places near
Svenska Bilgruppen AB Svenska Bilgruppen AB 695 meter Jag köpte en bil av bilgruppen som finns i södra Stockholm personalen är trevliga men...
Riddermark Bil Länna Riddermark Bil Länna 3 km Tydlig, enkel och snabbaffär. Lite små detaljer som upptäcktes efter leverans löstes,...
Bilköparna Bilköparna 28 km Snabbt o smidigt, inga konstigheter!
SEAT Täby SEAT Täby 30 km Otroligt serviceminded, kändes pålitliga och måna om att jag som kund känner mig tryg...
Reviews
Lämnade in bilen hos Stefan som gav ett riktigt gott intryck och kundbemötande. Stor förståelse för mina frågor och verkade mycket duktig på hur bilarna fungerar. Mycket bättre än Bravura Tyresö som jag besökte förra gången och som inte alls gav ett lika bra intryck. Kommer att försöka boka mina framtida verkstadsbesök hos Stefan på BMW Nacka! 10/10
Skulle hämta lite saker ur min bil eftersom jag inte hade kommit in i bilen efter ett inbrott. Min bil stod olåst på grusgården oövervakad. 2padelrack o 2par solglasögon fanns kvar som tur var.. känns ostabilt. De var väldigt trevliga, men de lämnar ut nycklar utan att kolla att man verkligen äger bilen, nån slags legkoll skulle vara att föredra än att man bara uppger ett regnr p sen går iväg med nyckeln.
Världens bästa Stefan! Pratade i telefon vid 10 tiden om motorlampa och felkod. Lämnade in vid 14 tiden samma dag. Stefan ringer 15.30 och då är bilen klar. Allt garanti jobb! Superbra service rakt igenom
Min servicetekniker är fantastisk. Han heter Stefan och är kunnig, hjälpsam och mycket vänlig! Service och hjälp värdesätter jag högt.
Jag köpte en ny BMW X3 och var tydlig med att en hel ljus interiör är bland viktigaste faktorer FÖR MIG och absolut inte M-sport paket!!!. Säljaren gav inte rätt information om vilket paket ska beställas. Antingen var han inte kompetent nog eller undanhåll info, kanske för att få en tillgänglig bild såld. Efter jag hämtade bilen och fick reda på att informationen inte stämde, att jag kunde visst få hela interiören i ljus färg om jag hade valt bort M-sport paketet , gick jag dit för att fråga kring situationen om jag ska sälja den bilen och beställa en enligt mina preferenser. Först får jag ett hånleende att ” ska du sälja bilen för att taket är svart?” Vilket är inte hans sak att avgöra vikten! och sen visar en mindre intresserad bemötande,, visar sig upptagen med ignorerande beteende. Vilket är också intressant för när han ville sälja var det ok att ringa mig varje dag på arbetstid och störa och stressa mig men nu var han plötsligt jätteupptagen!!!Jag är total missnöjd med att jag gick dit. Jag kan haft otur för att när jag skulle hämta bilen, var en annan säljare som levererade som var mycket mer lyhörd och ordentlig med svara frågor men tyvärr var det försent för då hade jag redan betalt!
Mycket svårt att komma i kontakt med verkstan. Svarar aldrig när man ringer. Om de lovar att återkomma så gör heller inte det. Otroligt oprofessionellt för ett varumärke som Bilia/BMW.
Serviceinriktad personal och bra med mindre verkstad
Otroligt arrogant och drygt bemötande när man ringer för att få veta vad en viss reparation kostar. Jag borde redan här insett vad jag skulle få. När jag skulle hämta ut bilen från verkstaden överenskommen tid, bad de mig vänta två timmar, då den inte var klar. Jag drev runt i köpcentret och återkom på den nya tiden. Var bilen klar? Nej, den stod upplyft på hiss och mekanikern hade gått hem. Det var en långhelg, så jag fick inte bara vänta när jag var där, bilen blev kvar över helgerna.
Bra rådgivning, snabb hantering och trevliga och kunniga säljare. Tack
Bilen var stendöd. Bogserade den dit. Det tog 6 veckor innan de tittade på den. Jag fick tillbaka den efter 8 veckor och en räkning på 22600:- Kupéfläkten fungerade ej när jag körde hem. Jag ringde dom o sa att de nog tagit ur en säkring eller nåt när de felsökte, de sa att det kunde vara så och att jag kunde lämna in bilen om 2 VECKOR!! Jag öppnade säkringslådan och då var säkringen urplockad av mekanikern. Problemet med bilen som ej startar ibland kvarstår. Jag får ny tid. De hittar inget fel och säger att jag måste betala för en ny felsökning om de ska söka mertrots att jag pröjsat dom 22600:- för ett fel de ej åtgärdat jag hämtar åter ut min ej lagade bil. I detta nu är jag tvungen att ta bussen hem för att bilen ej startade och står på en parkering. Måste troligtvis bärga den imorrn igen. Helt sanslöst!
Comment on this business

to add Bilia Group Haninge (BMW) map to your website;