facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilia

"Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade personbilar. Behöver din bil service eller reparation kan du tryggt besöka vårt auktoriserade service- och skadecenter. På vår anläggning kan du dessutom köpa biltillbehör och reservdelar, hyra bil och lämna in dina hjul på vårt däckhotell. Vi ser fram emot att få träffa dig!"
Address: Frösundaleden 4 , Solna 169 70, AB, SE
Phone: +46 8 734 70 00
City: Solna
Zip Code: 169 70


Opening Hours

Monday: 07:00-18:00
Tuesday: 07:00-18:00
Wednesday: 07:00-18:00
Thursday: 07:00-18:00
Friday: 07:00-18:00
Saturday: 11:00-15:00
Sunday: 11:00-15:00


related searches: bilia ab a shs, bilia car, bilia ab annual report, bilia norway, bilia ab investor relations, bilia group, bilia göteborg, bilia stockholm
Similar places near
Tesla Store Tesla Store 850 meter inte så bra för en dag när de regna så åkte jag med min model s och den fick kortslut...
Reviews
Undvik denna verkstad. Extremt nonchalant bemötande av mottagningen. De hade missat min bokning men istället för att be om ursäkt lät de mej vänta i fem timmar. Då tröttnade jag och tog bilen därifrån utan någon service gjorde. Kommer flytta min bil från den verkstad.
Jag bokade en felsökning via deras hemsida. Jag visste redan att ac läckte men ville att dem skulle Bekräfta de. Jag får tillbaka bilen och upptäcker senare på kvittot att dem enbart gjort service på ac och fyllt på. Efter 5 dagar fungerar ac inte igen, alltså allt läckte ut. Jag lämnar då in den på felsökning och klagar så jag slipper betala felsökning denna gång. Att få tag på någon är helt omöjligt utan man måste gå via deras växel och om man har tur så ringer någon upp. Efter felsökningen så "tror dem" att det läcker från kondensorn. Deras uppgift var att reda på de? Jag lämnar in den och får ett dåligt bemötande. Jag fick inget meddelande när den va klar utan jag ringde 1630 och insåg att han och deras chef verkade ha gått hem för dagen. Men den va klar.
Har varit begagnade avdelning igår , det var Värsta bemötande någonsin samt hittade en väldigt mycket sliten komponent av bilen Bromsskivor, och försöktes fråga om detta man kan se tydligt felen , även man känna med finger top , självklart det är enkelt se skillnaden om man har haft bilar och bytt de egen hand , för att* i annonsen sägs annorlunda än verkligheten , därför försöktes nå till säljeren haha, Jag ville bara be om komma ner occh kolla och känna med sin fingrar, det var värsta bemötan någonsin, visades sig ut väldigt irriterade arg o drygt. Han sade med höjde röster .. kolla kolla kolaa det pappret står att det är okej ut bla bla bla bla.... Att kolla bara pappret och säga att det är okej eller komma ner kolla upp det med tillsammans. Jag tror att det storskillnad
Bilias verkstäder, i alla fall den i Solna, verkar ha som ny strategi att man som verkstadskund inte ska få en prislapp i förväg på sin årliga service. Det är samma visa varje år. När man bokar sin service online måste man tjata för att i förväg få veta vad servicen ska kosta. Tidigare angavs priset tydligt i samband med bokningen. Tjatet består i att det tar upprepade telefonsamtal innan de återkommer med en prislapp. Jag ser det som problematiskt, eftersom jag förväntar mig att så väl service som kommunikation ska ske med precision och finess om jag kostar på mig originalservice.
Hamnade hos en jätte trevlig kille. Tyvärr är minnet kort, så namnet försvann. Tyvärr kunde han inte åtgärda felet. Han var tvungen att beställa hem reservdelarna.
Här är dom alltid trevliga och hjälpsamma. Intresserade och lyssnar.
Fräscht och fint. Trevlig säljare. Rörigt garage att åka runt i men mär man väl hittat rätt så blir det bättre.
Bra service underbar personal Kund i segeltorp innan klart värt dom extra milen man kan intr.tro att det är samma bolag
De gånger jag har varit på Bilia har jag fått snabb och bra hjälp samt ett väldigt gott bemötande. Har gjort besök för service, byte av ruta samt hyrt bil.
Fick prata med tre olika "tekniker" utan att få hjälp eller svar på min fråga.
Comment on this business

to add Bilia map to your website;