facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilia restaurang bultgatan

About

välkomna till bilia restaurang i kungälv,här server vi frukost och dagens lunch .



"Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade bilar. Behöver din bil service hjälper vi dig i vårt auktoriserade service- och skadecenter. På vår anläggning kan du dessutom tvätta bilen, hyra bil, handla tillbehör i butiken och lämna in dina hjul på vårt däckhotell. Har du frågor om vår verksamhet? Kom in och prata med oss eller ring så berättar vi mer!"
Address: bultgatan 38, 44240 Kungälv, Suède
Phone: 0303352700
City: Kungälv
Zip Code: 44240


Opening Hours

Monday: 07:45 - 16:00
Tuesday: 07:45 - 16:00
Wednesday: 07:45 - 16:00
Thursday: 07:45 - 16:00
Friday: 07:45 - 16:00


related searches: Bilia restaurang bultgatan menu, Bilia restaurang bultgatan reviews
Similar places near
Suthan Thai Restaurang Suthan Thai Restaurang 595 meter Min rätt var totalt smaklös, inget ställe jag kan rekomendera
Trattoria Il Trullo Trattoria Il Trullo 3 km Först måste säga att själva platsen där den finns är jätte fin och det var ganska myc...
Reviews
Var där för att köpa en begagnad bil.. men ingen säljare som frågade om jag ville ha hjälp eller så... väldigt dåligt tycker jag
Stort tack till er servicetekniker Markus Stendahl för ett proffsigt bemötande när jag servade min XC60 hos er i förrgår! 10/10 i service och bemötande!
Serviceinriktade och engagerade människor som jobbar här.
Trevligt och korrekt bemötande, här köper man gärna bil !
Tummen ner för bilia Kungälv . Köpte en v40 december 2021 knappt 6 månader senare alltså början på juni 2022 , lös motor lampan Lämnade in bilen för felsökning på bilia Vällingby vinsta som konstaterade att det var fel på EGR ventilen , att det skulle kosta 7.500 kr att laga. Eftersom vi knappt haft bilen i 6 månader så hörde vi av oss där vi köpte bilen i Kungälv , dom ska stå för reparation men vägrade och inte kom med något förslag och inte var till mötesgående. Fruktansvärt besviken på Volvo bila kungälv för deras dåliga bemötande. Vi äger två Volvo bilar i familjen en XC 60 och en V40 kommer att bytas så fort det bar går, kommer ALDRIG att köra Volvo. Besviken kund
Var där och tittade på ny bil. Det blev lite fel . Säljaren ringde och bad om ursäkt för deras beteende ,misstag kan göras ,nu är det utagerat.
Lämnade bilen på Inspektion/Service som kulle ta 1tim, det tog 3timmar!! Dessutom så framgår det inte när man bokar servicen om de vill att man väntar eller lämnar bilen. Inte heller NÄR dem förväntas vara klar. Besviken och arg över bristen på kommunikation och uppriktighet.
Servicetekniker är kunniga och väldigt trevliga kommer att komma tillbaka
Det är inte Bilia som är målet utan Anderssons lunchrestaurang med sin mycket goda mat. Och som inte detta är bra nog så är det också mycket bra pris för pensionärer. Tack för maten!
Jisses vilken dryg och tyken säljare på begagnade bilar
Comment on this business

to add Bilia restaurang bultgatan map to your website;