facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilia Sävedalen

"Hos oss hittar du ett brett utbud av nya och begagnade bilar. Behöver din bil service hjälper vi dig i vårt auktoriserade servicecenter. På vår anläggning kan du dessutom köpa tillbehör och lämna in dina hjul på vårt däckhotell. Vi ser fram emot att få träffa dig!"
Address: Göteborgsvägen 36, 433 60 Sävedalen, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0771-400 000
City: Sävedalen
Zip Code: 433 60


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Bilia Lund, Bilia Göteborg, Bilia Malmö, Bilia Verkstad, Bilia Volvo, Bilia begagnade bilar, Bilia service, Bilia Västerås
Reviews
Minus: -Dålig kundbemötande. Lämnade bilen på måndag, en bestämd tid för felsökning. Eftersom jag inte får något besked ringer på fredag. Dem svarar att de kanske kan kolla på den veckan därefter. Det har tagit mycket privat tid och problem med lånade bilar. -Dyr felsökning, 5000kr för felsökning som inte gav mer än bara "troligtvis byte av abs styrenhet35000kr" de kallar sig auktoriserad Renault verkstad. Endast en på verkstaden kunde kolla efter felet på en ABS. Hämtar bilen två fel till uppstår: -Dörren har ett klickande ljud, som inte tidigare fanns. Kan inte erkänna att de gjort något fel?! Verkstadschefen påstår att bilen är gammal 10år, 10t mil och den kan gå sönder när som helst. Hittar ett plastlock som gått sönder under felsökningen. Ingen nämnde något om det heller?! Sjukt missnöjd över den är verkstaden. Lämnade in bilen i tron om att det var ett bra ställe. Rekommenderar INTE.
Köpte en begagnad Volvo och är mycket nöjd. Super trevlig personal som visar ett fint bemötande samt jätte bra samarbete och vill kundens bästa . Jag tackar så mycket säljrådgivare Ebba Hager för sitt trevliga bemötande, tydlighet och super samarbetet. Rekommenderas starkt .
Tack för hjälpen. Så tacksam att ni åtgärdade felet på min bil
Mycket väl emottaget av säljaren gott om tid för genomgång av bilen jag köpt.
Mycket trevlig. Skrev avtal på ny bil.
Nöjd med de utförda tjänsterna efter min punktering samt service, uppkom smärre problem men Bilia löste det.
Har nu varit i kontakt med Bilia Sävedalen ett antal ggr efter att ha haft en makalös otur med senaste bilköpet.. en V60-14-15. Utomordentligt serviceminded och har verkligen fixat och trixat med allt jag råkat ut för... Rekommenderas vilken dag som helst.. Christofer är pricken över i't Reservdelar är strålande bra... 5 direkt oxå bra även om det var ett tag sedan jag nyttjade just den delen.
Har privatleasat bil genom Bilia i Sävedalen i fyra+ år nu och har väldigt blandad erfarenhet. Det är lätt att boka tider och de gör ofta ett snabbt arbete. Personalen är generellt trevlig men känns väldigt säljiga. Varje gång jag är där för exempelvis service så försöker de sälja på mig massa extragrejer utan att vara tydliga på om det är något nödvändigt för bilens säkerhet eller om det bara är bonusgrejer. Har en generell känsla av att jag hela tiden behöver vara på min vakt i mötet med dem. Har någon gång haft att göra med andra Bilia-verkstäder Stenkullen och Stenungsund och fått mycket bättre intryck om jag ska vara ärlig. Men som sagt; det är lätt att boka tider och de är snabba och generellt trevliga.
Detta är en ett skämt till verkstad, bluffar och vrider på sanningen för att man ska byta ut fler delar på bilen än vad som är nödvändigt. Lita inte på denna verkstaden det kan kosta skjortan.
Mitt besök tidigare idag var väldigt tråkigt, bemötandet var visserligen trevligt. Dock så fanns det inte många modeller att titta på, det fanns 3 V60's och 1 V40 modell. Jag accepterar inte att en bilförsäljare frågar mig som ungdom ifall jag verkligen har råd med en bil. Det är verkligen inte deras bekymmer, visade knappt intresse när jag ville gå ut och titta på demo bilen XC40 som stod parkerad. Blev utfrågad flera gånger om jag hade ett körkort vilket jag har, visade inte heller något intresse till att berätta någon information om bilen. Tyvärr är inte jag den ända i min familj som har dessa åsikter om denna återförsäljare. Jag kommer därför köpa min bil hos en annan återförsäljare.
Comment on this business

to add Bilia Sävedalen map to your website;