facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BiljettShop.se

BiljettShop.se

About

BiljettShop.se

Story

Bli ett fan och gilla vår sida BiljettShop.se här på facebook. Här blir du först med att få reda på när dom hetaste evenemangen släpps! Vi kommer då och då lotta ut gratisbiljetter till alla fans. Nyheter om erbjudanden och annan information kommer publiceras först här på facebook!

Välkommen!



"Vi tillhandahåller en service, vilket innebär att Ni när som helst på dygnet kan köpa biljetter till konserter, festivaler, idrottsevenemang, musikaler och andra evenemang via vår WebShop. Finns inte evenemanget Ni letar biljetter till i vår WebShop, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa Er. Vår målsättning är att Ni på ett snabbt och säkert sätt ska kunna köpa och sedan få hem Era biljetter."
Address: Rådanäsvägen 21, 43533 Mölnlycke
Phone: +46770175056
City: Mölnlycke
Zip Code: 43533


Opening Hours

Monday: 13:00 - 15:00
Tuesday: 13:00 - 15:00
Wednesday: 13:00 - 15:00
Thursday: 13:00 - 15:00
Friday: 13:00 - 15:00


related searches: Biljettshop se mölnlycke sale, Biljettshop se mölnlycke review, Biljett24
Similar places near
Mölnlycke kulturhus Mölnlycke kulturhus 2 km Duktig personal som villigt svarat på frågor,tipsar om böcker. Tidskriftsrummet är fa...
Mareblå & Havsguiderna Mareblå & Havsguiderna 2 km På Mareblå & Havsguiderna har vi gedigen erfarenhet av att anordna event i havsnära m...
Hulehjälpen Hulehjälpen 2 km Hulehjälpen är en lokal kopia av Musikhjälpen som är ett samarbete mellan SVT och Sve...
Råda Rum Råda Rum 3 km Underbart på alla sätt. Förutom maten i restaurangen. Men allt annat var då starkt då...
Reviews
Uruselt, tänkte köpa biljetter och reagerade som tur var på villkoren och ångrade mig innan det var för sent! Ser nu att det är andrahandsbiljetter. Valde att köpa biljetterna genom arrangören istället och förutom att jag då kunde välja sittplats så sparade jag också 500kr! Blir förbannad när det finns till synes ärliga företag som bara försöker lura en!
Köpte biljetter till Johon Prine där konserten tyvärr blev inställd. Har pratat med kundtjänst om återköp. På telefon hänvisar dom till mail för vidare instruktioner. Har mailat kundtjänst tre gånger under 6 veckor och har ännu inte fått svar.
Deras mejladress fungerar inte. Så ingen ide försöka nå dem genom den. Ska bli intressant att se om jag får tillbaka biljettpengar för avbokad evenemang Mia Skäringer. Låter er få veta när jag vet. Power to the people! UPPDATERAT Nu fått full återberalning.
Undviker främst för att faktura avgiften är 5% påslag / kreditkort 3% påslag och därefter kostar det 95 kr för att få min biljett levererad per e-post !
Bedragare! Bluff-firma! Säljer biljetter som dom inte har till ett hutlöst pris, sedan skyller dom på "Tekniskt fel", när dom inte lyckas köpa in biljetterna till normalpris och sälja vidare dom till dig. Jag kommer att polisanmäla dom! Stay away!
Riktigt snabbt och smidigt, tack till gänget på Biljettshop för en bra upplevelse.
Jag har köpt 2 biljetter till matchen Atlético Madrid och Juventus vija denna hemsida för 1035+95kr stick för leverans Jag har inte fått något bljttar imorgon börjar matchen kommer vara helt utan bljttarna
Företag tar betalt minst 200 SEK per biljett extra för tjänsten.Köp ej här utan kolla med ticketmaster först
Köpte biljetter till Gyllene Tider kvällen innan konsert för en tredjedel av ord. pris, allt fungerade klockrent!! Biljetterna levererades precis vid den tiden som lovades!
Åttonde raden på Dylan i Göteborg för halva priset. Nöjd. Allt funkade, inget strul.
Comment on this business

to add BiljettShop.se map to your website;