facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Billdals Djurklinik

Billdals Djurklinik

About

Välutrustad djurklinik för hund och katt. Operationssal, tandsal, röntgen, ultraljud, lab, butik. Kompetens till rimliga priser.

Story

DEN LILLA KLINIKEN MED DE STORA RESURSERNA.
Billdals Djurklinik är en ny klinik inom Viskadalens Djurklinik AB och öppnade 1 februari 2016. Kliniken ligger i en före detta vårdcentral om 420 kvm och är utrustad med bl a operationssal, tandsal, röntgen, ultraljud, lab och butik. Vi är fristående från riskkapitalister och erbjuder hög kvalitet på djursjukvård för hund och katt i en småskalig och personlig verksamhet. Viktiga hörnstenar är att erbjuda hög kvalité och kompetens på vården samt hålla rimliga priser. Vi ligger som regel 30-50 % under djursjukhusen i regionen på diagnostik och behandling av sjuka djur. Vi har öppet vardagar 07.30-16.30. Välkommen till oss önskar veterinär Henrik Hedberg och Stefania Metassi, reception/butik Lotta Lindhult leg djursjukskötare Lotta Almér och djurvårdare med utökad behörighet Rebecca Bjurling.



"Vid Billdals Djurklinik jobbar vi småskaligt och personligt i en trevlig klinikmiljö. Vi erbjuder hög kvalitet och kompetens på djursjukvård till mycket konkurrenskraftiga priser."
Address: Uggledalsvägen 17, 427 40 Billdal
Phone: 0313200560
City: Billdal
Zip Code: 427 40


Opening Hours

Monday: 07:30 - 12:00


related searches: Blå Stjärnan, Husdjurshälsan, Lerum Djurklinik, Evidensia Mölndal, Göteborgs Djurklinik, AniCura Västra Djursjukhuset, Evidensia Göteborg, Djursjukhuset Norra Halland
Reviews
Jätte trevliga och hjälpsamma! Lyssnar på ägaren och vill att djuret skall ha det bra.
Jätte trevliga och hjälpsamma! Lyssnar på ägaren och vill att djuret skall ha det bra.
All personal har visat ett fantastiskt engagemang och ödmjukhet i mötet med vår Cleo samt oss ägare. Trots ett högt tryck av sökanden fick vi ingen känsla av stress hos veterinär eller medarbetarna. Stort Tack, underbara människor/ Annika och Cleo.
Mycket dåligt bemötande av vår valp, stressig veterinär som hade svårt att läsa av och hantera en hund vilket ledde till att vår valp reagerade på ett sätt som vi aldrig upplevt förut hos andra veterinärkliniker. Första och sista besökte hos denna klinik!
Hjälpsam och väldigt bra personal, rekommenderar starkt.
Tack för den fina vård ni gav min Esther och tack för ert bemötande när det var dags att säga adjö. Jag uppskattar det personliga och sakliga bemötandet. Att ni ser både ägare och patient, lyssnar in och ger råd. Jag har aldrig känt att jag blir påprackad onödiga undersökningar eller specialkost "för att". I synnerhet nu när det var dags för Esther att somna kände jag att ni verkligen är en seriös klinik. Eftersom det är en bit att åka kollade jag priser på avlivning inne i centrala stan; och häpnade över priserna. Nu bestämde jag mig för att ändå åka ut till Billdal, för att ni alltid varit så bra och för att det förmodligen skulle ta lika lång tid med bil om man ska leta parkering och köra inne i stan. Jag frågade inte om priset innan eftersom jag ju visste hur de låg. Trodde jag. Ni tog halva priset! Och var varma och empatiska med ett avskedsrum. Jag är så glad att jag valde rätt. Tack!!!!
Hemsk upplevelse för min hund. Den blev så rädd och obekväma av veterinären som var så arg och aggressiv att min stackars hund kissade ner sig framför veterinären. Hemsk bemötande mot mig och min hund. Åk aldrig dit!
Så bra djurklinik, med mycket bra mottagande och personal
Lätt att få tid, trevligt bemötande
Trevligt ställe, gick snabbt och smidigt. Veterinären var uppmärksam och noggran upplevde jag. Påpekade utan att dömma att min hund behövde klippa klorna och erbjöd att göra det på studs. Fortfarande efter flera besök lika nöjd med deras avslappnande och proffisionella stil.
Comment on this business

to add Billdals Djurklinik map to your website;