facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for billigamobilskydd.se

billigamobilskydd.se

About

billigamobilskydd.se är för dig som snabbt och enkelt vill köpa tillbehör och skydd till din mobil. Låga priser och alltid fraktfritt gör att du har råd att byte lite oftare! Välkommen att fynda på vår hemsida!

Address: Mariestadsvägen 24, 54330 Tibro
Phone: 0504500525
City: Tibro
Zip Code: 54330



related searches:
Reviews
Hög kvalitet, bra pris, snabb leverans.
Hittade dem på nätet. Finns många mobilskal att välja på passande de allra flesta modeller
Hej! Jodå, här i norr svajar postgången ordentligt - NU ikväll dök mitt paket upp i brevlådan, varvid TIBRO Billiga Mobilskydd får sina välförtjänta 5 stjärnor för riktigt bra service o snabb leverans - företaget rekommenderas varmt till andra blivande kunder
Fel storlek på skärmskydd till mobilen. Fast de står rätt mobil model. Skickade tillbaka den och fick inte tillbaka pengarna
Jag köpte en mobilhållare till cykeln och den kom fram dagen efter att jag beställde den! Riktigt bra mobilhållare med hög kvalité! Snabbt, billigt, fraktfritt och hög kvalité!
Köpte ett mobilskal med magnetfunktion. Magneten var för svag så mobilen lätt ramla av. Trots detta gick reklamationen ej igenom och jag själv fick betala returfrakt. Oseriöst företag med riktigt dålig kundservice. Finns många företag som säljer mobilskal, skulle absolut rekommendera att välja att köpa från någon av de andra!
Välsorterad butik för mobiltillbehör.
Bra varor och Bra priser samt snabb leverans
Snabb leverans och superbra service. Beställde själv fel fodral till ipaden. Fick snabb hjälp med vilket jag skulle ha istället, skickade tillbaka det felaktiga och fick det nya väldigt snabbt. Mycket nöjd.
Skärmskydden av glas till Samsung Galaxy s9 håller ingen bra kvalité men däremot är servicen riktigt bra. När jag klagade fick jag en ny eller pengarna tillbaka. Jag valde ny vara men tyvärr var nya varan lika dålig. När jag klagade på ersättningsvaran så fick jag pengar tillbaka utan att behöva göra en retur. Men företaget rekommenderas! Bra service! Snabb leverans!
Comment on this business

to add billigamobilskydd.se map to your website;