facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilmetro Hudiksvall

"Volkswagen Hudiksvall är en del av Din Bil Sverige AB som är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche."
Address: Hudiksvall
City: Hudiksvall



related searches: bilmetro gävle, bilmetro gävle begagnade bilar, bilmetro falun
Similar places near
Sellmans Bil AB Sellmans Bil AB 223 meter Köpte en bil hos Sellmans idag. Så nöjd med köpet. Super trevlig personal dessutom. J...
Bilelektro Hudiksvall Bilelektro Hudiksvall 2 km Riktigt bra service. Dom lyckades klämma in mitt hopplösa fall strax innan jul.
Stefan Persson Bil Stefan Persson Bil 2 km Bra och enkelt köp, ärlig försäljare som löste problem direkt på plats. Svårslaget!...
Reviews
Har gjort ett flertal service på bilen hos Volkswagen tidigare Bilmetro, mycket trevlig personal som sätter sig in i problem på bilen och försöker lösa det till en så billig peng som möjligt
Lämnade in bil på service, fungerade bra, fick låna cykel så jag slapp vänta på plats.
Fräsch bilhall. Extra plus för att man investerat i en publik laddstation.
Om inte den första kan hjälpa dig får man hjälp av den andra dom pekar ut. Det finns en anledning till att vi har köpt tre bilar härifrån. Bra människor i verksta'n också! Genomtrevligt ställe att få information, låta dig bestämma, få tips, och att serva sin bil. Genombra ställe!
Lämnade in bilen för skadereparation, bra resultat och inga konstigheter.
Fick ett väldigt bra förtroende för försäljaren Jesper. Superbra service i samband med mitt bilköp! helt klart värt att åka 23 mil!
Ny kommentar och nytt betyg! Lämnade in bilen för reparation och tyckte att det fel som uppståt måste vara fabrikationsfel men inget gehör eller hjälp där inte. Bara att acceptera och betala tänkte jag. Hämtade bilen då den reparerats och fick fakturan då jag satte mig hos kundtjänst. På den stod det laddning av bil 130 kr plus moms, två gånger dessutom. Frågade vad detta var för något och personen bakom disken svamlade om att han inte visste varför det skriver så, det är för att ta in bilen i verkstaden! Helt hutlöst och inte acceptabelt att de lägger på smygavgifter. Har fått höra av bekanta att det visst är laddning av bil men varför kan jag undra. Jag bad inte verkstaden på Bilmetro om det och det var inget fel på mitt batteri. Det är helt enkelt ett sätt att ta extra betalt av kunderna. Detta borde lyftas till Volkswagen centralt då de borde ha åsikter om hur återförsäljare sköter servicen av deras bilar! RIKTIGT DÅLIGT BILMETRO!
Var in för vi ville kolla/köpa ny bil. Försäljarna reser sig inte ens upp och frågar om man behöver hjälp, fast vi gått runt där i ca 10min.
Sjukt less och besviken på Bilmetro som inte tar ansvar för urdålig kvalité på sina ”Märkes”-reservdelar. Vårt sista års historia: Börjar känna av bromsvibrationer så vi byter främre bromsskivor i juni-18 då de anmärkt på dessa. Tyvärr var det fortfarande vibrationer så vi bytte även de bakre bromsskivorna i november. När vi kör ut från Bilmetro efter bakre skivbytena känns fortfarande kraftiga vibrationer så vi påpekar detta nästa vardag och då de kontrollerat bromsarna bak säger de att bromsskivorna höger bak slagit sig pga att hjullagret behövdes bytas vibrerade redan när vi hämtade ut bilen!. Vad vi reagerade på var att det var kraftiga vibrationer som borde ha känts vid deras provkörning - provkörde de inte eller brydde de sig inte om de kraftiga vibrationerna? Lagret byttes nu på deras inrådan men de skulle vara snälla ! och bjuda på den nya bromsskivan. Nu är dessa bakre skivor dags att byta igen, 7 månader efter sista bytet och Bilmetro har efter diagnos som de generöst inte debiterade oss... konstaterat att det är vi som pga vår körstil bromsat för kraftigt och sedan parkerat. Innan vi bytte bromsar på Audi Hudiksvall har vi kört 3 år och 8000 mil utan ett enda problem hade Audi Uppsala tidigare. När vi började anlita Bilmetro i Hudiksvall kom alla problem och jag ska inte skriva ut vad vi misstänker har hänt. Till saken hör att både jag och maken kör ganska försiktigt, så vi tittar bara på varandra och funderar hur det kan komma sig att en märkesverkstad både säljer sådana dåliga reservdelar och dessutom skyller ifrån sig utan att ta ansvar i ärendet. Om du bor i Hudiksvall och funderar på Audi - tänk om!
Snygg inredning men säljarna behöver jobba på kundbemötande. Gick förbi flertalet säljare men ingen bemödade ens sig med att säga hej. Köper bil i Sundsvall istället.
Comment on this business

Directions to Bilmetro Hudiksvall with public transportation


Hudiksvall Bilmetro 50 meters
150
152
172
21
28
4
53
Hudiksvall Håstavillorna 90 meters
38
Hudiksvall Håstaskolan 160 meters
1
Hudiksvall Vallvägen 230 meters
172
28
4
Hudiksvall Team Hudik Arena 290 meters
38

to add Bilmetro Hudiksvall map to your website;