facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilmetropolen i Norrort AB

Bilmetropolen i Norrort AB

About

Bilmetropolen i Norrort AB

Story

Vi arbetar med alla bilmärken och modeller, även lastbilar. Vi utför både service och reparationer, stora som små.

Allt ifrån omfattande motorreparationer, till avancerade elektroniska felsökningar.


Vår målsättning är att ha nöjda, återkommande kunder och göra ett snabbt, noggrant arbete till ett
konkurrenskraftigt pris.

Har du riktigt bråttom gör vi felsökning på drop-in!



"Vi arbetar med alla bilmärken och modeller, även lastbilar och utför både service och reparationer, stora som små. Allt från omfattande motorreparationer, till avancerade elektroniska felsökningar. Även service och underhåll såklart!Våran målsättning är att ha nöjda och återkommande kunder, samtidigt som vi gör ett snabbt och noggrant arbete till ett konkurrenskraftigt pris! Vi har både företag och privatpersoner som kunder.​Bilmetropolen startades 2007 av Jhonny Sönner, bilmekaniker med flera års erfarenhet. Under 2014 blev Maris Baikovs, med mångårig erfarenhet i bilbranschen, delägare. Verkstaden ligger sedan april 2010 i Okvista industriområde, Vallentuna."
Address: Okvistavägen 22, 18640 Vallentuna
Phone: 08-661 51 61
City: Vallentuna
Zip Code: 18640


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 15:00


related searches: Bilfirma Vallentuna, Auto Invest Norr AB Luleå, Bil Invest Kalmar, Autoinvest, Autoinvest omdöme
Similar places near
VDL Bus & Coach Sweden AB VDL Bus & Coach Sweden AB 66 meter Gick med fördel att vända med 24,25 m ekipage för att lasta. På gårdsplan. Så nöjd så...
Bilskrotarna.se Bilskrotarna.se 98 meter Alltid på topp!
Vallentuna Motor AB Vallentuna Motor AB 2 km Trevligt och personligt bemötande i serviceverkstaden.
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 2 km Trevligt och personligt bemötande i serviceverkstaden.
Avgassystemet AB Avgassystemet AB 2 km Väldigt tacksam för jobbet ni gjorde! Det var proffsig gjort, snabbt och billigt! Rek...
Flodman Motor Flodman Motor 6 km Fritidsbåtar Marin service Marina reparationer Motorservice Drevservice Utombordars...
Reviews
Utförde ett bra jobb,och snabbt.
Trevlig personal och proffs arbete, de bästa i Norrort. Rekommenderas varm!!Tjänst: Allmänna reparationer och allmänt underhåll
Sämsta servicen jag någonsin varit med om. Bilen har lämnats in vid 2 tillfällen för att laga felet men felet kvarstår. Vid första försöket så skulle de göra en felsökning. 4 timmar senare så får man höra att de har försökt laga bilen men delarna de hade passade visst inte. De återkommer med ny tid. 2 veckor senare får man en ny tid. Besöket ska ta endast 2 dagar. Får en lånebil som är manuell min är automat full med däck i backsätet och avställd. Efter om och men får vi äntligen bilen tillbaka 2,5 veckor Jag hinner köra 1 dag och då återkommer första felet tillbaka. Efter 3 dagar kommer det andra felet tillbaka. Jag vet inte riktigt vad de har lagat men är rädd att bilen är i sämre skick än när den lämnades in..
Bra och snabb service! Har blivit dumförklarad/lurad av andra mekaniker men här görs det som ska göras, utan frågetecken eller synpunkter. Tacksamt för en som inte är bilkunnig!
En superverkstad, men den är tyvärr väldigt populär, så man får vänta på sin tid. Dock har dom super duktiga mekaniker. Framförallt elektronik är dom superduktiga.
Förstklassig service och trevligt bemötande. Att de dessutom har låga priser gör inte saken sämre. Jag har anlitat dem för bland annat för årliga servicar, bromskivebyten, och kamremsbyten. Är återkommande kund och har alltid varit nöjd med dem.
Extremt långsamma, oproffsiga och dyra. Lämnade in bilen med halv tank. Fick tillbaka den med att bensin lampan lyser, har då 20 km kvar i tanken. Absolut sämsta verkstaden i Vallentuna. rekommenderas ej!
byte in min bil,när jag lämnade in min bil då hade bilen gått 19,500mil ,nu på annonsen står att bilen har gått 17,500mil, sedan bilen som vi byte mot vi fick inte än ägarbyte paper bilen är hos oss 4 veckorpga det är nån tredje person som ägar bilen, helt oseriöst företag.
Kunnig personal och rimliga priser, väntetiderna kan vara längre än vad man önskar , det är kanske ett täcke att dem har många nöjda kunder.
Comment on this business

Directions to Bilmetropolen i Norrort AB with public transportation


Cedersdalsvägen 110 meters
665
Cedersdalsvägen Vallentuna 110 meters
Cedersdal 120 meters
665
Okvista industriområde 230 meters

to add Bilmetropolen i Norrort AB map to your website;