facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilparken AB

Bilparken AB
Address: Företagsgatan 7, 23321 Svedala
Phone: 040405014
City: Svedala
Zip Code: 23321


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00
Sunday: 11:00 - 15:00


related searches: Bilparken ab svedala, KP Bilparken AB, Bilparken Svedala omdöme, Bilparken Svedala lurad, Bilparken Norrköping, Bilparken omdöme, Bilparken i Eslöv, Häljarps Bilpark
Similar places near
Transportbilar i Svedala Transportbilar i Svedala 1 km Supertrevligt ställe med fantastiskt kundbemötande. Världsklass!!!
Reviews
Köpte nyligen bil hos Bilparken. Hade innan besöket tittat på hemsidan och fastnade för tre olika bilar där, men slutade med att jag köpte något helt annat och är supernöjd med det. Snabb, smidig affär, hjälpsam försäljare och bra service. Kan starkt rekommendera.
Bra deal och väldigt gott bemötande snabba att leverera ny servad bil väldigt nöjd kommer definitivt tillbaka.
Kund här sedan 10 år tillbaka är väldigt nöjd med de 4 bilar jag köpt här under åren, väldigt bra bemötande ,rekommenderar verkligen bilparken!
Var i kontakt med tre olika försäljare, och alla var vänliga, trevliga och tillmötesgående. Fick förklarat hur bilen såg ut innan jag körde ner mina 13mil, och allt stämmde, den var bättre Tack Annika
Jag köpte en Ford Mondeo den 5 mars. Jag har upplevt hela affärsförloppet smidigt och seriöst. De båda försäljarna som jag har varit i kontakt med har varit hjälpsamma och kommunikativa.
Snabba och kompetenta, riktig bra service
Säljarna inte speciellt intresserade o hjälpa en kund . Kändes mest som ett ont måste. O det är inte vid ett tillfälle utan vid flera o vid olika år o tillfällen. Så inget högt betyg av tyvärr.. ok priser o så men får man ingen respons o intresse av säljare.så går man till andra..
Tredje gången jag köper bil från bilparken. Även bytt in två bilar genom åren. Väldigt nöjd och fin service. Väldigt hjälpsamma i det svåra beslutet att hitta rätt bil. Kan varmt rekommenderas!
Comment on this business

to add Bilparken AB map to your website;