facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilprovningen

Bilprovningen
"Bilprovningen jobbar för din trafiksäkerhet och en minskad miljöpåverkan sedan 1963. Med 1,4 miljoner besiktade fordon om året och närmare 100 stationer från Skurup till Gällivare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Varmt välkommen på besiktning på Värmdö."
Address: Orions Väg 1G, 134 44 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46771600600
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 44


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Bilprovningen drop-in, Bilprovningen Växjö, Carspect, Bilprovningen pris, Bilprovningen Jönköping, Besikta, Bilprovningen Rissne, Bilprovningen Uppsala
Similar places near
KH Reklam KH Reklam 2 km Kontakta KH Reklam då du har frågor som rör trycksaker, annonser, foldrar eller enkla...
Gustavsbergs Bildatelje Gustavsbergs Bildatelje 2 km Väldigt proffsig och tillmötesgående! Bra kille!
Luminus Koepke AB Luminus Koepke AB 2 km Vi utför alla typer av elinstallationer, både privat och kommersiellt. Tveka inte att...
Reviews
Inget att klaga på. Trevlig personal och de gör som de ska. Har inte haft några som helst problem dom gångerna jag har varit här.
Väldigt trevlig personal, perfekt i tid som bokad och proffsigt bemötande.
Så smidigt samt en frifika medans bilen kollas.
Tryggt bemötande av trevlig personal.
EJ GODKÄND Fel på dragkroken delbar... En 2:a. 2 mekaniker på VolvoCar's letar fel på kroken... Hittar inget fel... Tillbaka till besiktningen... meckanikerna hittar inget fel, jaha då får vi titta igen, Bilprovningen hittar inte felet. Felet är nog att jag bytte ut den delbara kroken för 1år sedan så den är ju rätt ny....
Fick inte bilen godkänd pga rekommendation av byte av reservdel, inte defekt alltså. Besiktigade på annat bolag och bilen gick igenom. Bra att skilja på att rekommendera och att byta en trasig del. Som inte va trasig alltså.. personal fattar egna beslut som inte följer lagarna.
Nja inga höga betyg här, jag fick nedslag på däckmönster trots att däcken var nya och precis satt på dom innan besiktningen. Körde 3 km till bilprovningen... sen fick jag ett helt gäng andra 2or men dåligt humör ska inte grumla en professionell bedömning. Sen att inte kunna ringa eller skicka ett meddelande direkt till stationencentralstyrt när man är sen bygger upp en stor frustration då man sitter fast i bilkö och det bidrog uppenbarligen inte till en god stämning.
Snabbt och enkelt! Borde dock uppgradera sin Covidi formation på incheckningsdkärmen! Den bet besökaren vänta ute i sin bil trots att restriktionerna är borttagna.
Jag blev hjälpt på sätt som förvånade mig. Jag hade gjort fel. Men det va inga problem alls. Dom upptäckte det fort och jag kunde åka vidare utan hål i plånboken.
Comment on this business

to add Bilprovningen map to your website;