facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilskirner

Bilskirner

About

Bilskirner

Story

Enligt Wikipedia: Bilskirner (isländska Bilskirnir) är i nordisk mytologi guden Tors borg i Trudvang eller Trudheim. Borgen har 540 rum eller "golv" (långbänksutrymmen) och är enligt Grímnismál världens största hus.

Detta huset är dock lite mindre, men är dock vår borg, som håller på att gå från att vara ett funkishus från 1936 med allt vad det innebär till att bli ett energi och miljömässigt föredöme.

Det som ligger nära att bli utfört är att installera en ny värmeanläggning med en kombination av jordvärme och solfångare.

Fastighetsstyrningen KNX håller också på att installeras för att kunna styra värme, belysning, ventilation individuellt i varje rum.

Avloppet har invändigt byggts om för att anpassas till det i mitt tycke bästa miljömässiga lösningen. Återstår bara att se om kommunen också förstår detta och inte bara ser till sitt monopol.

Johan Thor

Address: Föreningsgatan 6, 312 75 Våxtorp
Phone: 0430-30096
City: Våxtorp
Zip Code: 312 75



related searches: Galgvidr, Thrudvangar, Gandvik, Walhalla meaning, Does Valhalla exist, Thor God of War, Norse heaven for non warriors, Gods of Asgard
Comment on this business

to add Bilskirner map to your website;