facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bilstereohörnan

Bilstereohörnan

About

Bilstereohörnan är Västmanlands äldsta bilstereoföretag. Vi har sålt och installerat billjud sedan 1985 och ni finner oss idag på Erikslund i Västerås



"Bilstereohörnan är ett familjeföretag grundat 1985 med stor kunskap om ljud för alla typer av fordon. I vår butik finner ni ett stort utbud av kvalitetsprodukter i alla prisklasser, vi erbjuder även rådgivning och montering i egen verkstad."
Address: Kuggstångsgatan 9, 721 38 Västerås
Phone: 021350900
City: Västerås
Zip Code: 721 38


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00


related searches: Bilstereo Biltema, dBAkuten, Ljudbyggaren
Similar places near
JL video JL video 9 km Informativ och hjälpsam
Reviews
Helt underbar support och rådgivning. Måste ge en stor eloge till Claes som var oerhört kunnig och behjälplig på alla vis. Det handlar inte bara om att sälja saker för dom här grabbarna! Kan verkligen rekommendera dom
Beställde saker här i från för över 3 veckor sedan men inget har hänt. Går inte få tag i dom…
Frågade om basen är bra på specifika 4x10" högtalare. Fick svaret att det är mycket bra bas. Det är typ ingen bas alls! Så dåligt att inte kunna svara ärligt! Ja, de fick sälja två högtalare, men vi kommer aldrig handla av dem igen.
Riktigt trevliga grabbar som verkligen kan ljud. Var förbi och bytte ut alla högtalarna i min ID.4'a samt fick en sub monterad, kanon nöjd med resultatet och bemötandet.
köp inet här i från jag beställde och inte hämta paketet dom drog det till inkasso jag kan inte göra not
Extremt svåra att få tag i. Ringt nån gång om dagen i 1 vecka nu utan svar så får bli att vända sig nån annan stans!!!
Vet inte hur man ska säga det med kanske kan uttrycka de genom omogen personal,, inte alls service inriktade o väldigt otrevliga,, kommer med dåliga bortförklaringar och är inte alls som andra butiker!
Vill jag rekommendera Bilstereohörnan?Nej absolut inte! Beställde en monteringssats från Bilstereohörnan den 20 december och i bekräftelsemailet som kom står det ”leveranstid 3-10 dagar” 3 dagar senare drogs det pengar från mitt konto. I mailet står det även att man kan följa leveransen via deras hemsidan men när man klickar på länken så finns ingen information utan man skickas vidare tillbaka till hemsidan. I mellandagarna mailar jag för att kolla så att grejerna är på väg. Inget svar Några dagar senare svarar någon i telefon och jag får då veta att dom haft problem med leverantören, att det hade varit jul, att inget är på väg ännu men att det skulle anlända om ca tre dagar. 15 januari har fortfarande inget kommit så då ringer jag igen och inte heller nu är nåt på väg. Jag får veta att man tvingats ”sitta och ljuga för kunder pga dålig leverantör och när jag frågar om han ljuger för mig också så får jag nej till svar. Får ett nytt löfte, grejerna ska komma på torsdag 16 januari men det kom inget då heller. När jag ringer så hamnar jag i deras telefonsvar, meddelandet lyder ”om vi inte svarar är vi upptagna och att öppettiderna är 11-18 När jag kollar på hemsidan så står det öppettider 11-17. Så hur mycket jag än vill skriva nåt positivt med den här affären så kan jag tyvärr inte komma på en enda sak mer än att dom är trevliga på telefon, men som kund vill man ju gärna ha det man beställt, så innan Bilstereohörnan fått ordning på sina leveranser så kanske man ska överväga att handla nån annanstans. Jag gjorde en ny beställning hos en konkurrent och sitter nu med grejerna här bredvid mig. Synd bara att jag slösade en hel månad på att vänta på en beställning som aldrig kom från Bilstereohörnan.
Jag hade ett problem som är svårt och låsa Jag fick stor hjälp av en män han behandlas oss med respekt och värme.
Rekommenderas. Gjorde en beställning på en lördagskväll. Paketet packades och skickades på måndagen och dagen efter så hämtade jag det på utlämningsstället. Snabb leverans alltså!! Bra jobbat.
Comment on this business

to add Bilstereohörnan map to your website;