facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biltema

Biltema
"Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom bilreservdelar, mc, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik. Få dina varor levererade direkt i bilen med vår tjänst Köp & Hämta Drive In."
Address: Solåsvägen 26 , Jönköping 553 03, F, SE
Phone: +46 77 520 00 00
City: Jönköping
Zip Code: 553 03



related searches: Biltema tools, Biltema near me, Jula, Biltema Foundation, Biltema Norge, Mekonomen, Biltema uk
Reviews
Den här korvbutiken är fantastisk. Priserna är låga och smaken precis som hemmakokt. Men det finns en tvist! Om man går in bakom kiosken så hittar man en hel avdelning fyllt med prylar! Allt från avgassystem till avfallspåsar. Blomsterpinnar till blandskruv. Klarlack till handskfack. Kolla gärna nästa gång ni tar en kokt med kaffe.
Inte särskilt hjälpsam personal i informationsdisken vid entren. Två ättriga och otrevliga damer som trodde sig veta bättre vad jag ville ha än det jag faktiskt ville ha. Fick inte hjälp så åkte till Jula istället.
Fantastisk butik med ett väldigt bra utbud på det mesta, allt från cyklar till skruvdragare. Allt för hemmabruk, friluftsliv och mycket mer till plånboksvänliga priser och bra kvalité.
Biltema är bra med bra utbud och hyggliga priser, och har dessutom bästa korven efter vägen ! En stödkorv på Biltema funkar alltid :-
Lätt att hitta till affären. Bra framkomlighet med rullstol. Mycket bred sortiment, flera kundterminaler är utplacerade det gör att t.om. jag hittar vad jag söker. Om inte? Personalen hjälper gärna till. Däremot kafféhörnan håller inte måttet: Pappmuggarna är så högt placerade att det är omöjligt för mig att nå dem. Senap/ketchupbrickan var mycket kladdigt och för tok för högt även borden var kladdiga. Med andra ord, vi som sitter i rullstol ska inte göra sig besväret att ta en snabb fika här! Det fanns gott om personal
Kaffe å semla m en bulle innan shopping lika bra som vanligt
Bil, cykel eller hushåll. Här finns det du behöver.
Lätt att hitta och tydligt skyltat. Är man osäker finns personal man kan fråga och sök-stationer där man kan leta efter vara med dess artikel nummer. Är man lite småsugen på låt gott så finns ett litet fik med glass och korv såg det ut som. Bra ställe!
Jag var där mycket för 10 år sedan och det total katastrof då. Kommer in i butiken och det är som att resa tillbaka i tiden. Kan ni undvika den så gör det.
Ett varuhus som alla andra Biltema varuhus bra sortiment. Samt en café del dom erbjuder enklare rätter till bra pris. Stor och lättillgänglig parkering smidiga in och utfarter.
Comment on this business

to add Biltema map to your website;