facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biltema Lund

Biltema Lund

About

Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom bilreservdelar/tillbehör, mc, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik.



"Biltema Lund erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom bilreservdelar, mc, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik. Få dina varor levererade direkt i bilen med vår tjänst Köp & Hämta Drive In."
Address: Porfyrvägen 25 , Skåne län 224 78, M, SE
Phone: +46 77 520 00 00
moc.ametlib@ecivresdnuk
City: Skåne län
Zip Code: 224 78


Opening Hours

Monday: 07:00-19:00
Tuesday: 07:00-19:00
Wednesday: 07:00-19:00
Thursday: 07:00-19:00
Friday: 07:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 10:00-17:00


related searches: biltema öppettider, biltema göteborg, biltema cykel, biltema helsingborg, biltema kristianstad, biltema malmö, biltema stockholm, biltema linköping
Reviews
Bra Biltema-butik med personal som för det mesta är har trevlig personal. Ibland finns det vissa i personalen som kan vara rätt otrevliga trots att man försöker att var trevlig tillbaka. Kanske stressat schema? God mat och otrevlig service är snarare undantaget då det för det mesta är bra här!
En okej Biltema affär i Lund. Väldigt stort och det finns mycket i affären. Väldigt mycket människor på Biltema. Tyvärr finns ingen personal att fråga om man undrar något angående vara eller om vill ställa en fråga. Det är lite svårt att hitta i den här väldigt stora Biltema affären.
Biltema har det nästan allt vad gäller verktyg, cyklar, lås, trädgårdsartiklar och många andra prylar för hemmet. Hemsidan är utmärkt och nästan ett måste för den som vill ha något speciellt. Där finns information om exakt var i butiken varan finns. Det finns gratis parkeringsplatser precis utanför och möjlighet att köpa något ätbart till mycket överkomliga priser.
Mycket otrevlig bemötande vid reklamationer. Chefen var mycket otrevlig pratade inte, utan stod där oprofessionellt upprepade samma sak tills jag skulle tröttna. De borde vara vana vid reklamationer då det inte är saker med hög kvalitet de säljer. Men deras strategi är att inget säga tills man tröttnar. Effektivt men inte proffsigt.
Bra ställe att hitta lite av varje inom hem,hus,trädgård,leksaker, biltillbehör osv. Bra priser..
Stort sortiment av bra kvalitet och till konkurrenskraftiga priser. Helt enkelt en bra affär om du vill göra en bra affär. Som grädde på moset säljer de också billig och god korv i cafeterian.
Som alltid när det gäller biltema. Är det bra verktyg och det finns mycket till. Bil hem fritid mm mm Blev jätteglad när det kom till Hässleholm. Är där ett par gånger i veckan. Allt är perfekt!!!!!!
Alltid bra med parkering, stort och luftigt i hela butiken, bra personal, bra priser och nästan alltid det man behöver, hemma
Stör mig smått att oftast är bara självskanningen öppen men annars välsortat
Trevligt ställe med hjälpsam personal, rekommenderas!
Comment on this business

to add Biltema Lund map to your website;