facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biltema Malmö

"Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom bilreservdelar, mc, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik. Få dina varor levererade direkt i bilen med vår tjänst Köp & Hämta Drive In."
Address: Nornegatan 9 , Malmö 215 86, AB, SE
Phone: +46 40 37 78 70
City: Malmö
Zip Code: 215 86



related searches: Biltema Lund, Biltema köpa online, Biltema Sverige, Biltema products, Jula Malmö, Biltema öppettider, Biltema Södertälje, Biltema car
Similar places near
Thule AB Thule AB 4 km
Sven-Olles Bilservice Sven-Olles Bilservice 7 km Fick jättebra rådgivning inkl felsökning av bilen, blev hänvisad vidare för själva re...
Reviews
Absolut den bästa affärskedjan som finns. Byten och returer utan bekymmer. Har ALDRIG kommit utifrån Biltema utan att handlat något
Bistro viste ej hur en tunbrödrulle skulle se ut. Fick den på talrik. Annars var den god
Var ute efter Frostat Glas Spray till mina balkong fönster. Hittade först inte några. Letade upp en super trevlig anställd som snabbt gav mig information vilket hyllplan dom stod på mm. Samt att det fanns 12 st kvar sedan ska dom utgå. Blev lite ledsen för jag har användt sprayen som skydd för insyn på balkongen Speciellt på sommaren när man kanske har " lättare " klädsel så man inte får " bonnebränna "
Stort utbud men när vi köpte en cykel till sonen och hade behov av att få hjälp att montera den blev det väldigt rörigt. Personalen visste inte riktigt hur det skulle beställas, hänvisade till varandra och bollade runt oss som kunder. Värst var nog ändå hur vi upplevde att de var otrevliga mot varandra. Överlag ingen höjdare och det finns nog en anledning till att de är så relativt billiga i förhållande till andra..
Bra sortiment av prisvärda produkter till det mesta inom bil, båt, el, hem & fritid. Om man inte vill lägga en förmögenhet på en pryl men ändå få något som fungerar väl för ändamålet är Biltema ett bra ställe att kolla
Jag älskar och handla på biltema. De har i princip allt som man behöver till hemmet, bilen, båt, cykel och mycket annat. Mycket trevliga personal. Enkelt att hitta saker, eftersom det finns en data där man söker vad är det man behöver då skriver de var är grejerna. Mycket bra pris på saker jämföra med andra butiker. Rekommenderar det varmt.
De har mycket men vissa produkter ser inte förpackningen så trevlig ut kan vara sönder och de tar ändå fullpris för det och man vet inte om det är helt eller inte. Kvalitén på vissa saker är ifrågasättande.
Bra utbud, bra priser och god mat. Personalen var också trevlig. Däremot kan man klaga på att butiken är svår att orientera och man måste gå igenom flera gångar innan man kommer dit man faktiskt vill.
Grymt stort sortiment. Många bra saker, men också lite mediokra sämre kvalite på vissa. Känns som engångsartiklar, tex visst julpynt mm.
Ett vanligt Biltema med gott om produkter och hyfsat oinspirerad personal. Vissa grejer är toppen och annat är rena skräpet. Bra pris på allt.
Comment on this business

to add Biltema Malmö map to your website;